ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ БОРБЕ МЕЧ У ФРАНКФУРТУ ЗАВРШЕН ЈЕ БЕЗ ОДЛУКЕ: Реми за пролаз даље и Словака и Румуна (ВИДЕО)

Претпостављало се да ће Словаци и Румуни ући у меч опрезно, јер им је нерешен резултат одговарао, међутим од првог минута водила се велика борба на терену.
1
Фото: Tanjug (AP Photo/Themba Hadebe)

Борили су се све до последњег минута, а на крају испало је како су и сви очекивали – реми. Међутим, ништа се не може замерити Словацима и Румунима, поштено су одиграли меч и пласирали се у осмину финала.  

Словаци су нешто боље отворили меч, играли боље и нападали у таласима и после 22. минута успели су да поведу. Куцка је с леве стране центрирао,а Дуда је неометан са десетак метара лако свладао Ницу.

Румуни су изједначили у 37. минуту. Ханцко је на ивици шеснаестерца закачио Хађија, у први мах судија Сиберт је лопту „извукао“ ван шеснаестерца, али после ВАР провере ипак је показао на белу тачку. С линије пенала Разван Марин је био сигуран, снажним ударцем погодио је десни горњи угао.   

У другом делу и једни и други су имали по неколико сјајних прилика, али голмани Дубравка и Ница бранили су одлично и на крају меч је завршен ремијем.

Словачка – Румунија 1:1 (1:1)

ФРАНКФУРТ: Валд стадион, гледалаца 51.000, судија Сиберт (Немачка). Стрелци: Дуда у 22. за Словачку, а Марин (из пенала) у 37. минуту. Жути картони: Дуда (Словачка), Бурка, Бранку, селектор Јорданеску (Румунија).  

СЛОВАЧКА:  Дубравка  7– Пекарик 6 (Ђембер), Вавро 7, Шкринијар 7, Ханцко  6,5- Куцка 7, Лоботка 6.5, Дуда 7 (Беро), Шранц 6,5 (Ђуриш), Стрелец 6,5 (Боженик), Хараслин 7(Суслов).

РУМУНИЈА: Ница 7– Рацију 7, Драгушин 7, Бурка 6, Бранку 6– М. Марин 6.5– Хаџи 7 (Ман), Р. Марин 7 (Рус), Станчију 7, Коман 6 (Сореску)- Драгуш 6,5 (Пушкаш).   

 Г. Ковач

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.0371
Најновије вести