ОПЉАЧКАЛИ ПОСЛОДАВЦЕ, А ДА НИКО НИЈЕ ПРИМЕТИО! Бивши радници ресторана открили невероватне трикове крађе ЕВО ШТА СУ СВЕ РАДИЛИ
У данашње време гостопримства, многи људи мисле да је најгора ствар коју радници у ресторанима раде петљање с наруџбинама или покушаји сналажења с проблематичним гостима.
У данашње време гостопримства, многи људи мисле да је најгора ствар коју радници у ресторанима раде петљање с наруџбинама или покушаји сналажења с проблематичним гостима. Међутим, изненадићете се када чујете шта су неки бивши радници открили на Redditu у објавама под називом „confessions” – приче о крађи која се заправо догађа унутар самих ресторана.
Тако је недавно објава бившег запосленог ресторана Chili’s изазвала лавину шокантних прича о томе како су запослени заправо крали од својих послодаваца.
Један бивши радник МцДоналд’са испричао је како је уносио наруџбине, предавао храну купцима и потом „брисао” наруџбину након што би они платили, задржавајући новац за себе.Изгледало је као да никада неће бити ухваћен, а тек неколико колега који су радили пуно радно време почело је да се распитује о томе шта се догађа с наруџбинама, па је одлучио да своју „активност” обавља само ноћу, када су млађи радници били мање пажљиви.
Открили су разне начине
Бивши запослени ресторана ТГИ Friday’s открио је како су радници знали да се снађу користећи купонске попусте. Уместо да примене попуст на рачун када би купци користили купон, они би га заправо задржавали за себе.Сличне приче долазиле су и од бивших радника других ресторана, од Ruby Tuesdayja до Дункин’ Донутса и Оливе Гардена, где су сви имали своје начине како да избегну плаћање и додатне износе задрже за себе.
Сви су они износили сличне тактике, које су деловале лукаво, нису биле без својих критика.