РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ ГОСТУЈУ МЕТАЛОПЛАСТИЦИ У СУПЕРЛИГИ: Дерби који може много да донесе

Рукометаши Војводине, апсолутни лидери домаћег рукомету у протеклој деценији, доминацију су наставили и у актуленој сезони у којој ређају само победе.
1
Фото: Андреј Трнавац бриљира ове сезоне у дресу Воше, фото: СРЛ

За то су најзаслужнији квалитетни играчи, вредан рад, али и искуство које носе из окршаја са европским великанима попут Флензбурга, који је црвено-белима нанео пораз у уторак у препуној дворани Слана бара.

Ако судимо по тренутном стању, шабачка Металопластика једина је екипа која може да сруши Вошу и једини пораз нанели су им управо Новосађани. Шапчани ће шансу за освету, али и за освајање бодова који би им донели деобу првог места на табели имати у суботу од 18.30 часова у хали Зорка.

Пред дерби кола голман Војводине Андреј Трнавац похвалио је противника, али и рекао да екипа има јасан циљ да се из Шапца врати са два бода.

– Чека нас веома захтевна утакмица са екипом која нам је главни конкурент у лиги последњих година. Имали смо тежак меч са Флензбургом где смо изгубили и истрошили се, па смо више времена посветили опоравку да свежи дочекамо окршај са Шапчанима. Надамо се доброј партији и освајању нових бодова – јасан је Трнавац.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести