ПРИЛИКА ЗА ИСТОРИЈСКИ СЕТ: Одбојкашице Јединства дочекују француски Милуз у Руми (19)

У дебитантској сезони у најјачем клупском европском такмичењу, Лиги шампиона, одбојкашице Јединства из Старе Пазове данас од 19 часова имаће прилику да дођу и до првог сета пошто у Руми дочекују Милуз у А групи.
odbojka
Фото: ЦЕВ

Француска екипа, као и изабранице Јова Цаковића, има два убедљива пораза, од једних од најбољих тимова Европе, турског Вакифбанка и Милана из Италије.

– Ово нам је екипа по мери у овом тренутку. Јесу добар, искусан тим, први су тренутно у француском првенству и годинама играју у Лиги шампиона. Свакако су нижег ранга од Вакифбанка и Милана. Искуство је на њиховој страни, али и ми имамо квалитета да се носимо с њима у доста елемената и да им парирамо – рекао је за „Дневник" шеф стручног штаба првакиња Србије Јово Цаковић.  

Ситуација у тиму Старопазовчанки је добра, све играчице су на располагању тренеру и жељно ишчекују нови европски изазов у којем ће се супротставити Францускињама у лепој атмосфери у Руми. У домаћој Суперлиги Јединство је једино без пораза у осам кола.

– Имамо прилике да узмемо историјски први сет у Лиги шампиона, ако будемо могли и два, а најсрећнији бих био када бисмо победили – поручио је Јово Цаковић.

К. Бугарски

 
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести