Милановић после пораза од Карађорђа: Већ размишљамо о Младом раднику

У други део сезоне одбојкаши Војводине закорачили су у одличном ритму и нанизали шест победа.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Радовали су се, између осталог, у дербијима против вечитих ривала.

Најпре су у пет сетова били бољи од браниоца титуле Партизана, а потом су у једној од најдужих утакмица, која је трајала три сата у Спенсу, славили над лидером првенства Црвеном звездом, такође у тај–брејку.  

Међутим, уследио је први пораз у 2024. години. Карађорђе из Тополе је максималним резултатом победио црвено–беле у Новом Саду у 18. колу Суперлиге. Војводина је са скором 13–5 задржала друго место на табели, али није направила добру увертиру пред финале Купа Србије које се игра у недељу у Обреновцу, а ривал јој је Млади радник из Пожаревца.

– Карађорђе је заслужио победу, играо је сјајно и искористио је нашу слабију партију. Ми смо лошије почели утакмицу, правили смо грешке које нисмо смели. Гости су то искористили и победа од 3:0 све говори – прокоментарисао је пораз Вошин дизач Матија Милановић.

Према његовим речима овај дуел је већ архивиран.

– За нас нема лаких противника. Да ли то био Партизан или Карађорђе, сваку утакмицу морамо да одиграмо на максималном нивоу, што сада није био случај. Чека нас у недељу важнији сусрет, финале купа и већ размишљамо о Младом раднику – додао је Милановић.

Шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић честитао је Карађорђу на победи.

– Одржао нам је час одбојке у свим елементима. Био је много бољи, а ми смо се мучили током целе утакмице, поготово у нападу – рекао је Наранчић.

К. Бугарски

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести