ЈЕДИНСТВО ЗА ТИТУЛУ И ТРИПЛУ КРУНУ: Одбојкашице из Старе Пазове имају меч лопту против ТЕНТ-а на домаћем терену (19)

Одбојкашице Јединства из Старе Пазове имају у среду од 19 часова на свом терену прилику да одбране титулу првака државе, јер у трећој утакмици финала плеј–офа дочекују обреновачки ТЕНТ.
odbojka
Фото: Одбојкашки савез Србије

Изабранице Јова Цаковића воде 2:0 у серији и потребан им је још један тријумф за освајање трипле круне.

Старопазовчанке су доминирале ове сезоне. Освојиле су Суперкуп и Куп Србије и налазе се пред историјским успехом – узимању сва три домаћа трофеја. У финалу су против ТЕНТ-а повеле на домаћем терену (3:1), да би на гостовању, пред препуном халом у којој је било више од хиљаду људи, славиле истим резултатом.

– ТЕНТ је квалитет показао у претходне две утакмице. У Обреновцу смо трећи сет успели да „преломимо” у завршници и потом смо у четвртом били спортски агресивни за коначан тријумф. Надам се да ћемо због такве ситуације коју смо пребродили, у ову трећу утакмицу ући још јаче, храбрије и одлучније – рекао је шеф стручног штаба Јединства Јово Цаковић.

Тамара Миљевић је предводила шампионке до друге победе са 29 поена.

– Увек је теже играти на гостујућем терену, па се зато надам да ће ова утакмица у Старој Пазови бити последња у серији – поручила је Миљевићева.

Нема сумње да ће у овом сремском граду све бити припремљено за славље поводом друге титуле коју би Јединство освојило у историји, као и трипле круне.

– Имамо прилику да подигнемо пехар и надам се да ћемо бити довољно мирне и сталожене да то и учинимо – додала је капитен Јединства Милица Медвед.

К. Б.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести