ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ЗАДОВОЉАН ПОСЛЕ ПОБЕДЕ У ЛУЧАНИМА: Млади се добро показали

Фудбалери Црвене звезде су оквиру четвртог кола плеј-офа Суперлиге Србије савладали Младост у Лучанима резултатом 0:1, а утиске после тријумфа изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.
1
Фото: ФК Црвена звезда

- Заслужено смо победили, и мислим да је била добра утакмица данас, упркос томе што ни ми, а ни Лучани нисмо имали посебан такмичарски мотив. Покушавали смо да држимо континуитет и да контролишемо игру. Видели сте из пар ситуација како су домаћи одговорили, имају можда и најбољу контру у Суперлиги. Имали смо шансе, искористили једну, тако да честитам играчима, навијачима и свим људима који су дошли да нас гледају. Већ у недељу нас очекује нова утакмица - почео је Милојевић.

 Стартовала су чак петорица "бонус" фудбалера за Звезду на мечу, а Милојевић је задовољан њиховим партијама.

 - Велико искуство је то за њих и задовољан сам како су одиграли. Напредују баш онако како то очекујем од њих. На њима је да ћуте, раде и уче од старијих играча.

 Домаћи су направили шпалир изабраницима Владана Милојевића и тако честитали седму узастопну титулу првака Србије.

 - Хвала домаћину на лепом дочеку. Био је добар терен, а амбијент још бољи. Само тако да наставе. Уз искусне фудбалере, имају и сјајне младе играче - подвукао је Милојевић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести