ЦРВЕНА ЗВЕЗДА САВЛАДАЛА МЛАДОСТ У ЛУЧАНИМА: Драговић јунак

Од почека утакмице фудбалери Црвене звезде имали су инцијативу, кружили око шеснаестерца Лучана, али у првом делу нису успели да пробију бедем домаћих играча.
1
Фото: ФК Црвена звезда

Једину прилику црвено – бели су имали после центршута и повратне лопте Шљивића, али су се играчи Црвене звезде спетљали и шанса је пропала.

Ни на почетку другог дела слика на терену се није мењала, па је тренер Милојевић морао да убаци тешку артиљерију: Иванића, Хванга и Красоа, што је убрзо дало резултата. Красо је погодио стативу,а после корнера и велкике гужве Драговић је успео да лопту угура у мрежу. А у финишу меча Ендиај је имао три лепе прилике, али није успео да погоди мрежу, увек као победник излазио је искусни голман Стаменковић.

Младост – Црвена звезда 0:1 (0:0)

ЛУЧАНИ: Стадион Младости, гледалаца 3.000, судија: С. Јекнић (Лазаревац), стрелац: Драговић у 68. минуту, жути картон: Андрић, Тумбасовић (Младост).  

МЛАДОСТ: Стаменковић 7 – Андрић 6, Милошевић 6,5(Дивац), Јоксимовић 6 – Варјачић 6,5, Пејовић 5,5, Тумбасевић 6 (Тодоровић), Удовчић 5,5(Прибаковић), Жунић 5,5(Танасијевић), Величковић 5,5 – Бојић 5,5(Силуе 5,5).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Глазер  6,5– Мимовић 6, Ђига 6(Милуновић), Драговић 7, Радојевић 6(Хванг) – Мијаиловић 6, Катаи 6(Ендиај), Канга 6,5, Шљивић 6(Иванић), Олајинка 6– Сремчевић 6 (Красо).

Г. Ковач  

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести