(УЖИВО) СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Војводина - Чукарички 2:3 (ФОТО и ВИДЕО)

Фудбалери Чукаричког победили су на "Карађорђу" екипу Војводине са 3:2 у 34. колу Суперлиге Србије.
1
Фото: Dnevnik.rs

Крај утакмице.

95. минут: Војводина је смањила на 3:2. Стрелац је био Вукановић.

90. минут: Игра се надокнада времена од пет минута.

79. минут: Коначно је Војводина успела да пробије одбрану Чукаричког и смањирезултат на 3:1. Стрелац за Новосађане био је Зукић.

74. минут: Прилика за Војводину. Шутирао је Јовановић, али је његов шут завршио преко гола.

59. минут: Чукарички води са 3:0. Стрелац одличног гола био је Миладиновић.

50. минут: Војводина знатно агресивнија од почетка другог полувремена. Резултат је и прва права шанса Новосађана. Шутирао је Црномарковић, али је голман Чукаричког Самуровић некако успео да одбрани, тако да промене резултата нема.

Почело је друго полувреме.

Крај првог полувремена.

45+2. минут: Покушала је Војводина са дистанце, шутирао је Петровић, али је лопта завршила у рукама голмана Чукаричког. Био је ово први шут у овир гола домаћих играча.

45. минут: Игра се два минута надокнаде времена.

43. минут: Чукарички води са 2:0. Стрелац је Ђорђе Ивановић, који је асистирао код првог поготка. Њега је одлично упослио Цветковић. Додуше, као и први и овај погодак је грешка одбране Војводине.

40. минут: Војводина никао да дође до праве шансе. Новосађани не успевају да пробију одбрану Чукаричког. Лоше издање Воше у првом полувремену.

15. минут: Прва прилика за Војводину. Шутирао је главом Зукић, али преко гола.

11. минут: Чукарички води са 1:о. Ивановић је упутио центаршут пред гол Војводине, на месту се нашао Никчевић и погодио мрежу немоћног Царевића.

10. минут: Прву прилику на утакмици имао је Чукарички. У изгледној шанси био је Ивановић, али је лопта завршила у рукама голмана Војводине Царевића. 

Почела је утакица.

Непосредно пре почетка меча био је пљусак у Новом Саду.

 

Фото: Dnevnik.rs

Биће ово ново искушење за Војводину и нови дерби, али и јединствена прилика да сусрету са директним ривалом на европском путу потврди утисак о колективу вредном респекта. Чукарички је традиционално непредвидив партнер. Супарници деле четврто и пето место на суперлигашкој табели. Оба међусобна дуела у основном делу првенства Воша и Чукариочки су одиграли без победника. У Београду је било 2:2, а у Новом Саду 1:1.

Погледајте загревање Вошиних фудбалера пола сата пре почетка утакмице:

Фото: Dnevnik.rs

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести