У ХУМСКОЈ ДУЉАЈ НИЈЕ У ПЛАНУ?  Партизан креће по Ивића, састанак у Солуну

"Бомба" у Партизану, свим снагама на Владимира Ивића (46)!
s
Фото: Youtube printscreen/ Mozzart TV

Челници Партизана донели су одлуку да покушају да договоре долазак тренера Владимира Ивића у Хумску, како би наследио Игора Дуљаја на клупи црно-белих, ексклузивно сазнаје Информер.

Бивши играч црно-белих, а данас успешан тренер многобројних клубова тренутно је без посла и налази се у Солуну, где и живи са породицом. 

Неколико разговора са њим је већ обављено, а у име Партизана у Грчку би требало да иде бивши спортски директор Ивица Илиев. Према речима нашег извора, обе стране су заинтересоване за сарадњу, тако да ће разговор бити базиран на детаљима, плановима и оном што се од Ивића очекује ако дође у Партизан. Илиев и Ивић су приватно јако добри. Због тога ће он да иде да прича са њим. Уз то, Илиев познаје ову управу, био је годинама у клубу, сарађивао је са људима који воде Партизан и више пута је рекао да иако није у клубу, помогао би им све што може, а сада се намешта лепа прилика. План је да 5. маја отпутује у Солун и уживо прича нашироко са Ивићем - објашњава наш извор.

Контакт је успостављен недуго пошто се Ивић растао са Краснодаром. У том тренутку то је било више хипотетички, да ли би волео једном да води Партизан. Међутим, како је време одмицало, у Хумској су били све убеђенији да не желе да продуже уговор са Игором Дуљајем, окренули су се ка Ивићу и конкретно су му понудили да води Партизан. Према нашим сазнањима, идеја му се допала, јер је као бивши играч везан за Партизан, а и професионално му је изазовно.

- Идеја је да Ивић добије одрешене руке да изабере стручни штаб и заједно са њим води цео посао око играчког кадра. Дакле, имао би аутономију у раду и нико му се не би мешао у посао. Наравно, биће му понуђена и адекватна плата, рецимо 500, 600 хиљда евра по сезони и бонуси за трофеје односно пласман у неко од европских такмичења. У Хумској верују да ће успети да се договоре - закључио је Информеров извор.

(Информер)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести