БИВШИ ИГРАЧ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ СЕКУ САНОГО: Једва чекам прославу титуле, Звезда је велика породица

Бивши фудбалер Црвене звезде Секу Саного изјавио је да једва чека 25. мај када ће "црвено-бели" на мечу са Чукаричким прославити 35. титулу у историји клуба.
1
Фото: ФК Црвена звезда

Црвена звезда је још раније обезбедила шампионску титулу у Суперлиги Србије. "Црвено-бели" се три кола налазе на првом месту на табели плеј-офа СЛС са 87 бодова.

Црвена звезда ће 25. маја на мечу последњег, 37. кола против Чукаричког организовати прославу шампионске титуле.

"Сви на Маракану против Чукаричког како би на прави начин прославили титулу. Звезда је велика породица, то сам научио за све време проведено у клубу и сигуран сам да нас очекује сјајна прослава 25. маја. Није мала ствар освојити 35. титула и то седам у низу. Пратим Звездине утакмице, тако да знам да нас очекује и финале Купа Србије, које ћемо надам се освојити", рекао је Саного, преноси званични сајт Звезде.

Саного је истакао која му је омиљена прослава титуле са "црвено-белима".  Он је за Звезду играо од 2020. до 2023. године.

"Наравно да се сећам свега, а најупечатљивије ми је било када смо славили титулу на броду. Сећам се да смо пловили, а да су навијачи били на површини, стајали дуж целе обале и непрестано нас бодрили. Невероватна прослава заиста, али надам се да ће ова бити још боља. Једва чекам да видим шта су навијачи спремили играчима, а позивам све да дођу и увеличају Звездино славље", истакао је Саного.

Црвена звезда ће у наредном, 35. колу СЛС у недељу на свом терену дочекати крагујевачки Раднички.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести