Магазин - Гастро

Магазин / Гастро МЛЕКО СПАС ИЛИ ПРОПАСТ ЗА ВАШЕ ЗДРАВЉЕ? Процените сами
Колико је млеко заправо корисно или штетно за наше тело и здравље? Док су неки уверени да млеко јача кости, други постављају питање његове стварне користи.
Магазин / Гастро ЈАГОДЕ НА 8 НОВИХ НАЧИНА: Омиљено пролећно воће можете пробати у коктелу, али и као део киселог и љутог соса
Јагоде се обично једу са шлагом, посуте шећером или чоколадом. За неке су најукусније онако свеже опране, али ево још неколико једноставних рецепата који ће вас сигурно одушевити.
Магазин / Гастро НАЈУКУСНИЈИ ПУЊЕНИ ПИЛЕЋИ БАТАК: Рецепт за јело о КАКВОМ САЊА СВАКИ КУВАР
Пилетина је месо које подржава све експерименте са укусима које можете замислити. Но, увек је добро вратити се оним једноставнијим, али проверено фантастичним рецептима, као што је овај за пуњени пилећи батак.
Магазин / Гастро Само овако можете скувати ЗДРАВ РИЖОТО: ОЧИСТИТЕ ПИРИНАЧ ОД ОТРОВА, А ЕВО И КАКО
Арсен у пиринчу појављује се као последица лошег квалитета воде у многим регионима где се ова хранљива житарица производи.
Магазин / Гастро ДВЕ ТАЈНЕ КОЈЕ ЖИЛАВО МЕСО ПРЕТВАРАЈУ У СОЧАН И НЕОДОЉИВ ОБРОК Ово је добитна комбинација, испробајте је!
Купили сте месо које је након припреме жилаво и тешко за жвакање? Ништа страшно.
Магазин / Гастро ОБРОК САЛАТА СА ПРШУТОМ И ФЕТА СИРОМ: Припрема се брзо и освежава
Уколико сте се изморили претходних дана, спремајући празничну трпезу – ево одличног решења за вас
Магазин / Гастро ОВО ЈЕ ОМИЉЕНИ ДОРУЧАК НАЈСТАРИЈЕ ЖЕНЕ НА СВЕТУ Доживела је 116 година, а сваки дан у тањиру је била иста ствар
Доручак је најважнији оброк у току дана и никако га не би требало прескакати.
Магазин / Гастро НЕ ЈЕДИТЕ ПРВЕ ЛУБЕНИЦЕ Пуне су ове штетне материје и опасне су по здравље
На пијацама и у пиљарама већ су се појавиле прве лубенице, али доктори упозоравају на опасности од штетних састојака које ово поврће (иако су слатког укуса, лубенице се званично сврставају у поврће) садржи.
Магазин / Гастро ШТА ЈЕ ВОЛЕО ДА ЈЕДЕ НИКОЛА ТЕСЛА? "Зелено злато", уврстио у јеловник 1899.
Ово пролећно поврће богато је витаминима, минералима и влакнима, неопходним за одржавање здравља.
Магазин / Гастро НАПРАВИТЕ ОРАХОВАЧУ по оригиналном рецепту: Јединствени ликер од младих ораха
Ораховача је традиционално домаће пиће које се прави од младих зелених ораха и ракије.
Магазин / Гастро ИСКОРИСТИТЕ ЈАЈА ОД УСКРСА: Лак и брз рецепт за НЕВЕРОВАТАН УКУС
Ових дана је актуелно питање шта радити са јајима која су се поломила и са онима, која су попуцала при кувању.
Магазин / Гастро РАЗРЕШАВАМО ДИЛЕМУ Када треба да користите СВЕЖ, а када СУВИ квасац
Свежи или суви квасац? И један и други имају мане и предности.
Video
Магазин / Гастро ДОМАЋИЦА ОТКРИЛА Ево шта ставити у тигањ да се месо не лепи, притом УЉЕ НЕ ПРСКА (ВИДЕО)
Многе домаћице када спремају месо имају проблеме јер се углавном залепи за тигањ.
Магазин / Гастро РЕЦЕПТ ЗА ЂУРЂЕВДАНСКУ САЛАТУ Делује свечано и нећете јој моћи одолети
Ђурђевданска салата данас никако не треба избећи, било да славите ову славу или не.
Магазин / Гастро СЈАЈАН ТРИК ПРОФЕСИОНАЛНИХ КУВАРА Ставите папир за печење на дно рерне; Када видите резултат нећете више пожелети другачије
Професионални кувари препоручују један трик који, кажу, гарантује најбољи укус као из професионалних ресторана.
Магазин / Гастро ОВАКО СОЧНО РОЛОВАНО СВИЊСКО МЕСО ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ Идеално за ускршњи ручак; У сласт ће бити поједено
Сутра славимо Ускрс, а на трпези ће се као главно јело сигурно ће се наћи месо.
Магазин / Гастро МОНАСИ СА СВЕТЕ ГОРЕ СВАКОДНЕВНО ИМАЈУ ОВЕ НАМИРНИЦЕ НА СТОЛУ Придржавају се одређених правила вековима; Умерени, али знају да уживају у храни
Монаси са Свете Горе, чак и када посте, једу мало, а ово су намирнице које су често на њиховој трпези.
Магазин / Гастро БАКЛАВА СА ЧОКОЛАДОМ Боља и укуснија од оне класичне, гости ће вам тражити рецепт
Неодољиви десерт освојиће и оне који не воле баклаву.
Магазин / Гастро ПОСНО, УКУСНО, И НА ВОДИ Сармице са зељем и пиринчем савршеног укуса
Последњи дани пред Ускрс време су строгог поста.
Магазин / Гастро НЕ ЈЕДЕ СЕ У ЧАЧКУ САМО МАСНА ПРАСЕТИНА: Милан викендицу претворио у јединствен ресторан - служи се само посна храна
ЧАЧАК: Наделеко познат по великом броју печењара, Чачак ипак није само град у који се најчешће свраћа како би се уживало у масној прасетини и јагњетини. У насељу Горња Атеница Милан Ковачевић, одлучио се да отвори ресторан у ком се служи само посна храна, како на води тако и на уљу, а то се показало као пун погодак.
EUR/RSD 117.1309
Најновије вести