ОСТАО БЕЗ ИЧЕГА након пљачке! Легендарни бубњар "ЈУ групе" живи у ОРОНУЛОЈ КУЋИ у Перлезу БЕЗ СТРУЈЕ И ВОДЕ Пролази кроз ПАКАО и моли за помоћ (ФОТО)

Некадашњи бубњар "ЈУ групе", Слободан Јуришић Јура огласио се потресном објавом на свом Фејсбук профилу где је открио да пролази кроз пакао, те је замолио замолио за помоћ.
j
Фото: Printscreen/Facebook/Slobodan Jurisic

Како је рекао, након каријере дуге 50 година, сада живи у кући без струје и воде у Перлезу.

Прошле године сам продао стан. Сутрадан сам отишао на славу код другара, закључао врата и кад сам се вратио имао сам шта и да видим. Украли су ми паре и бубањ, мислили су, вероватно, да има пара и у бубњу па су га однели, објаснио је он за Телеграф.

Како је рекао, он је продао стан у Земун Пољу за 19.000 евра, али неко му је украо тај новац.

Сакрио сам новац иза неких рачуна и папира да нико не зна где. Били су форензичари и полција. Прошло је већ годину дана од тада, тврди Јуришић.

Онда је према савету једног пријатеља који му је причао да је Перлез прелепо место, одлучио да оде тамо. Међутим, сада живи сам и болестан у кући без струје и воде.

 

Док сам могао да плаћам стан, плаћао сам. Али, више не могу. Сада ми је један другар изашао у сусрет и дао ми један стан овде у Перлезу. Ту живим и спавам, шта да радим. Када бисте видели како то изгледа ви бисте се онесвестили, благо речено. Иако сам 50 одсто средио и даље је то крш, али он ми је изашао у сусрет да имам где да спавам, на томе сам му захвалан, каже бубњар.

Како поручује свака помоћ би му значила.

Подсетимо, Слободан Јуришић музиком се професионално бави од 1979. године.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1119
Најновије вести