ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ никад искренија, БЕЗ ЗАДРШКЕ ПОДЕЛИЛА ЕМОЦИЈЕ са публиком! Oбјавила нови албум, па поручила: „Бирала сам песме по срцу”

Поп звезда Јелена Томашевић представља нови албум „Искрена” са седам нових песама и пет раније објављених синглова.
1
Фото: Miloš Nadaždin

Излазак новог албума пратила је екранизација нових песама, који су, поред раније објављених синглова „Рано моја мила” и „Веруј ми да верујем” премијерно приказани на Јеленином Јутјуб каналу.

У стилу највећих музичких звезда, Јелена Томашевић је  8. маја поподне изненадила публику објавивши нови албум и видео-спотове за све нове песме, отварајући тиме ново поглавље у својој каријери.

Наслови нових песама попут „Искрена”, „Руке друге жене”, „Постеља од ириса”, доносе пред публику једну нову Јелену, емотивнију и рањивију, а опет смелију и храбрију. На новом албуму Јелена је без задршке „искрена” у емоцијама које дели са публиком, која је по ко зна који пут осетила снагу раскошног вокала и моћ талента једне од наших најуспешнијих певачица.

Фото: Милош Надаждин

Певачица је истакла да верује да ће њена публика волети њен нови албум „Искрена” једнако колико њој значи.

– Претходних година сам пажљиво и по срцу бирала музику коју ћу за вас певати. Свака песма је прича за себе и сигурна сам да ћете разумети сваки отпевани детаљ – поручила је Јелена Томашевић и додала да је захвална својим сарадницима и уметницима који су допринели да њен нови албум буде аутентичан. – Хвала Махиру Сарихоџићу, који је аранжирао и музички продуцирао свих седам нових песама, дивној Маји Сар која је написала две божанствене песме „Искрена" и „Руке друге жене", Сергеју Ћетковићу посебно хвала за песму „За дивно чудо", мојој Александри Милутиновић за „Веруј ми да верујем", Горану Ковачићу за „Рано моја мила", Нермину Пушкару за „Постељу од ириса" и Бранку Копривици за чаробну музику у песми „Нема те", која ми је била инспирација да напишем стихове за њу.

И овога пута њен дугодишњи пријатељ и сарадник Милош Надаждин претворио је њену музику у слике и видео-спотове који прате нове песме. Поред нових песама на албуму се налазе и синглови које су претходних година за њу написали Леонтина Пат - „Све испочетка”, Александра Милутиновић - „Сунцокрет", Амил Лојо „Добро јутро љубави", Горан Ковачић „Дирај ми усне", као и Дарко Димитров који је написао „Не жалим".

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести