ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ И ИВАН БОСИЉЧИЋ ПРВИ ПУТ ПЕВАЈУ ЗАЈЕДНО! Припремају ЕРУПЦИЈУ ЉУБАВИ и НАЈНЕЖНИЈИХ НОТА: У овом граду ће се десити симфонија у двоје

Један од најпознатијих уметничких парова на нашим просторима Јелена Томашевић и Иван Босиљчић премијерно ће одржати заједнички концерт на овогодишњем Бања Лука Фесту!
1
Фото: Banja Luka Fest

Славна певачица и глумац наступиће 6. јула на концерту “Симфонија у двоје” у пратњи Симфонијског оркестра Народног позоришта Бања Лука.

Иако су обоје осведочени уметници и могу се видети да подржавају пројекте једно друго, овај славни пар до сада није одржао ниједан заједнички концерт, па је ово права премијера!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BANJA LUKA FEST (@banjaluka.fest)

 

Чувени Јеленини хитови “Јутро”, “Име моје”, “Да ми је да ми се врати”, “Океани”, “Оро” и Иванова извођења евергрин песама попут “Душо моја”, “Жуте Дуње”, “Пукни зоро”, “Циганочка”, помешаће се на сцени Бања Лука Феста стварајући јединствени набој емоција и љубави, због којих ће, како најављују организатори,  публика имати истинску привилегију да искуси јединствени музичко - сценски доживљај какав се не памти на нашим просторима.

 

Саставни део Иванових музичких наступа у оквиру пројекта “Наше вече” увек је поезија, а Јеленихих концерата извођења најлепших традиционалних и етно песама, а не крију да публика у Бања Луци може да очекује ово и још много више.

Подсетимо, овогодишњи Бања Лука Фест отвара светски познати Хаусер 4. јула, а након њега на бини овог фестивала Бијело дугме ће, 5. јула обежити педесет година постојања. Улазнице за све концерте у продаји су путем интернета.

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести