Магична серија „ИЗГУБЉЕНА ДЕВОЈКА” данас премијерно на каналу SciFi: Задивљујући СВЕТ ВИЛА

Канал SciFi данас почиње емитовање популарне серије „Изгубљена девојка” (Lost Girl), од 20.00 часова.
1
Фото: промо

Гледаоци могу да очекују импресивни увид у задивљујући свет вила, уз епизоде од прве до пете сезоне које ће се узастопно емитовати на овом каналу. Серија ће бити премијерно приказана данас у 20.00 часова, а приказиваће се по две нове епизоде сваког радног дана.

Бо, вила коју су одгајали људи са склоношћу ка несташлуцима, враћа се у магично вилинско царство да помогне пријатељу. Ухваћена између Светле и Тамне фракције, она се креће опасним путем, откривајући своје мистериозно порекло и способности. Убрзо се уплиће у борбу за моћ да би открила да права моћ лежи у њој самој.

Са лојалном Кензи на својој страни, Бо се креће подмуклим светом магије, савеза и издаје како би спасила свог пријатеља и вратила равнотежу, а све то док открива своју праву вилинску природу. То је права вилинска авантура док она тражи своје место у овом замршеном царству.

У серији „Изгубљена девојка” улоге тумаче: Ана Силк, Крис Холден-Рид, Зои Палмер и Рик Хауланд. У споредним улогама појављују се Ксенија Соло, К. Ц. Колинс и Рејчел Скарстен.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести