Повратак „МИНИСТАРСТВА ВРЕМЕНА” на каналу SciFi:  ПЕТЉАЊЕ с временом има ПОСЛЕДИЦЕ

Четврта сезона серије „Министарство времена” почиње да се емитује 11. априла на каналу SciFi, од 22.00 часа.
1
Фото: promo

Канал SciFi је најавио наставак хваљене и популарне серије „Министарство времена” (El Ministerio del Tiempo) и жељно очекивани повратак у четвртој сезони. Обожаваоци поново могу да уживају у драми ове једночасовне серије од 13 епизода која се премијерно приказује у 22.00 часа од 11. априла, сваког четвртка ексклузивно на каналу SciFi.

У четвртој сезони, оперативци Министарства времена настављају своју борбу у спречавању неких људи да мењају историју користећи врата која путују кроз време. Два тима су послата у 1937. да спасу шпанску уметност од крађе и да се постарају да нека дела буде створена. Паћино мора да промени прошлост да би осигурао своју безбедност, али сазнаје да петљање са временом има последице! Салвадор мора да преузме ствари у своје руке након убиства. Министарство води краља Фернанда VII до 2020. године на лечење, а Салвадор признаје злочин.

У четвртој сезони глуме Родолфо Санчо, Аура Гаридо, Начо Фреснеда и Уго Силва. У споредним улогама појављују се: Кајетана Гиљен Куерво, Хуан Хеа, Хаиме Бланч, Наталија Миљан и Хулијан Виљагран.

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести