АКО СТЕ ИНФЛУЕНСЕР НА THREADS-У, МОЖДА ЋЕТЕ СЕ ОПАРИТИ Мета популарнима нуди новац

Мета нуди неким креаторима хиљаде долара ако постану вирални на Threads-у. Исплате су део новог програма бонуса само на позив који награђује креаторе који користе Метину најновију апликацију.
a
Фото: Pixabay

Страница за подршку на Инстаграму нуди неке детаље. Каже да креатори могу да зараде новац на основу перформанси ваших Threads постова или броја постова које креирате. Изгледа да је опција или квалитет или квантитет. Чини се да су услови бонуса јединствени за сваког креатора.

Према једном посту на Threads-у, барем један креатор је добио понуду до 5.000 долара за Threads постове или одговоре са 10.000 прегледа или више. Нажалост, не можемо видети колико прегледа та слика има до сада и да ли то доноси новац.

Иако није ни близу 10.000 долара бонуса које су креатори Рилса могли да зараде у прошлости, и даље је прилично великодушно, с обзиром на мањи напор потребан за писање Threads поруке.

Компанија то назива тестирањем, али то пружа увид у то како би Мета могала да покуша да повећа ангажовање корисника. То је иста стратегија коју је Мета користила за Рилс на Фејсбуку и  Инстаграму.

И. Р.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести