Mastercard и Моби банка потписале нови петогодишњи уговор КОРИСНИКЕ ЧЕКАЈУ БРОЈНЕ ДИГИТАЛНЕ ИНОВАЦИЈЕ

Mastercard и Моби банка потписали су нови петогодишњи уговор којим се наставља дугогодишња сарадња између Mastercardа и ППФ групе и најављују иновативне функционалности које очекују кориснике.
1
Фото: Моби банка

- Од почетка наше сарадње, заједнички фокус је на томе да се клијентима банке који имају дигиталне навике и преференце, омогуће практична решења на која могу да се ослоне. Да смо у томе били успешни, показује наставак наше сарадње којој се радујемо и верујем да ћемо у наредном периоду успети да донесемо иновативне и сигурне сервисе, баш по мери крајњих корисника - истакла је Јелена Ристић, директорка компаније Mastercard за тржишта Србије, Црне Горе и БиХ у компанији Mastercard.

У претходној години две компаније су корисницима омогућиле коришћење дигиталних новчаника. То је утицало на побољшање брзине и комфора приликом обављања трансакција.

- Наша сарадња са Mastercardom је део кровне сарадње коју имају банке чланице ППФ групе. Поносни смо што, поред постојања националне Дина картице, нашим корисницима, захваљујући овој сарадњи са Mastercardоm, можемо да омогућимо бројне иновације и погодности у години трансформације која је пред нама – поручио је Александар Богдановић, председник Извршног одбора Моби банке.

Потписивањем новог уговора, компаније продужавају пут ка ефикасном и безбедном плаћању, речено је у саопштењу.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести