КАКО СЕ ПРАВИЛНО КОРИСТИ ChatGPT Послао упит, НАШАО ДЕВОЈКУ НА ТИНДЕРУ

Са растом популарности ChatGPT -а од почетка 2023. године, људи су пронашли широку лепезу употребе овог сервиса.
1
Фото: Pixabay, ilustracija

Са преко милијарду корисника, људи су користили ChatGPT услуге да избегну казне за паркирање, да креирају будилник и још много других ствари које су мање или више корисне.

Један Мушкарац на X платформи недавно постао виралан, након што је објавио да је користио ChatGPT за покретање Тиндер бота који га је повезао са преко 5.000 жена у апликацији — и помогао му да на крају упозна своју вереницу.

Александр Жадан је 30. јануара 2024. поделио да је запросио девојку са којом је ChatGPT разговарао у његово име годину дана.

Да би пронашао једну девојку, каже да се бот који је креирао упарио и комуницирао са 5.239 девојака са којима се срео. Он је у објави истакао да је понекад имао шест састанака дневно, и на крају је морао да промени ствари.

Даље је објаснио да је имао неколико варијација ChatGPT бота и да је направио паузу након што је пронашао своју вереницу Карину.

Међутим, како је прича постала вирална, многи су прешли на теме за ретвитовање и друге објаве које су делиле ову причу, како би истакли да не мисле да је та прича стварна.

"Као човек који говори руски, дефинитивно могу да кажем да је лажна. Овај тип је лажирао своју диплому и многе друге. Дакле, претпоставите генерално да је то могуćе, али сама ова прича је АИ генерисана", одговорио је један корисник.

Други је рекао: "Заједница је урадила мало истраживање о овом типу, и постоји велика шанса да је он само хајпује јер сам није девелопер".

 

B92

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести