ХУМАНИТАРНА ВЕЧЕРА ЗА ДЕЦУ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ 8. МАЈА Ресторан Санта и млади кувари Junior Chefs Club-а помажу оболелим малишанима

Несвакидашње хуманитарно вече од кога сав приход иде оболелој деци Сремске Митровице, организовано је у ресторану Санта, где ће сви људи великог срца уживати у савршеним залогајима младих кувара Junior Chefs Club-а и музици квартета Маестра.
Хуманитарна вечера
Фото: Промо

Митровчани су се ујединили како би 8. маја прикупили што више средстава за малишане, у духу Ускрса, празника који симболише ново рађања и препород.

- Идеја хуманитарне вечери у знак Ускрса кренула је од Александра Илића, оснивача удружења младих кувара Junior Chefs Club-а, који организују вечере и раде гратис у хуманитарне сврхе. Менаџерски тим ресторана Санта предложио је да помоћ буде намењена деци из Сремске Митровице. У сарадњи са удружењем младих кувара Junior Chefs Club-а који ће своја изузетна јела упаривати са винима, у ресторану Санта који негује традицију 25 година, уз музички културни програм квартета Маестре одржаће се вече у коме ће се Митровчани ујединити за нашу децу – рекла је Драгана Марић, менаџер ресторана Санта, додајући да вечера почиње у 19 часова.

Број места је ограничен тако да сви људи великог срца морају да пожуре да резервишу своје место у овој хуманитарној вечери, позивом на број телефона 063/215-566. Цена карте по особи износи 5.000 динара, а у то је укључена вечера од четири следа и савршено уклопљено вино. Водитељ програма је Љиљана Јанковић, а за добру атмосферу биће задужен квартет Маестре. Сва средства која се прикупе 8. маја иду у хуманитарне сврхе.

Свој сто за хуманитарну вечеру, која ће се одржати 8. маја, у ресторану Санта, у Сремској Митровици, чија средства су намењена оболелој деци Митровице, можете резервисати позивом на број телефона 063/215-566. 

- Сав прикупљен новац намењен је оболелој деци из Митровице: Теодора Матић - За Теодорино боље сутра 490 на 3030, Срђан Јовановић - За Срђанов корак 90 на 2407 – напомиње Драгана Марић, менаџер ресторана Санта који је организатор, али и учесник овог догађаја уз удружење младих кувара Junior Chefs Club-а и винарију Ердевик, док су медијски спонзори Дневник и Озон медиа.

Наравно, звезда вечери биће мени од четири следа који ће припремити млади кувари Junior Chefs Club-а Бранислав Јоксић, Александар Бранковић, Александар Антић, Стефан Терек, Алекса Весковић, Никола Магловски, Страхиња Радисављевић, Стефан Игњатовић и Јован Крављанац.

Мени се састоји из четири следа: први је amouse-bouche: такос пуњен тартаром од паприке. Потом следи хладно предјело: терин од бранцина са gribich сосом и салатом. Трећи след је топло предјело: pitivier од меса са сосом од црвеног вина и глазираном цвеклом. Главно јело је balotin од јагњетине, тортица од целера, першун пире, сармица, гриловани прокељ и жу сос. И на крају диван десерт - колач од цимета са поморанџом, сладолед од уља коштица шљиве, хрскаве овсене пахуљице и сос од бундеве и маракује.

Позивамо све људе великог срца да резервишу своје место у овој хуманитарној акцији за оболелу децу Сремске Митровице и да празничне дане обележе духом даривања.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести