broken clouds
12°C
01.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0375
usd
105.0323
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(ВИДЕО) СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА Девојчица (13) насмрт избола своју седмогодишњу сестру

01.10.2024. 20:15 20:32
Пише:
девојчица
Фото: printscreen Youtube/Fox2

У трагичном инциденту, 13-годишња девојчица оптужена је да је ножем убила своју седмогодишњу сестру док је чувала, након што су се посвађале због "једноставне поруке о испуштању тоалета".

Непозната тинејџерка наводно је у паници позвала свог оца пре него што је позвала 911, након што је своју млађу сестру убола више од 10 пута, нешто после 13 часова у суботу у Тејлору, Мичиген.

Осумњичена, која је чувала сестру док су им родитељи били напољу, наводно је чекала у купатилу након жестоке свађе, а затим је сестру више пута убола ножем за лов и месар.

Када су власти стигле до куће, затекле су неименовану девојчицу са "преко 10 убодних рана, од стомака, преко главе, до врата", изјавио је детектив Диђагамо.

Млађа сестра превезена је у болницу, где је проглашена мртвом. Шокирани комшије брзо су се окупили да ожале "слатку" седмогодишњакињу која је свакодневно возила бицикл по улици. Иако су тужиоци разматрали да тинејџерку оптуже као одраслу особу за злочин, окружна тужитељка Каим Ворти изјавила је да ће она уместо тога бити задржана у малољетничком систему.

-С обзиром на њен млади узраст, држава би имала седам година да је дијагностикује, лечи и рехабилитује до њеног обавезног ослобађања са 21 годином. Надам се да тада неће бити опасност за друге. Иако је ово тешка одлука, с обзиром на ове чињенице, то је исправна ствар у овом случају - рекла је Ворти.

Тинејџерка је оптужена за убиство првог степена, убиство из нехата и злостављање детета првог степена због убиства своје сестре.

Према речима полиције, родитељи девојчица су остали шокирани и рекли су да тинејџерка никада није правила проблеме у школи или код куће.

Упркос ономе што су њени родитељи тврдили, комшије кажу да је девојчица била "чудна".

-Веома је тиха и све то, она је као једна од оних чуднијих - рекао је дечко за Fox 2.

-Али, никада је нисам видео овако - никада нисам мислио да би могла нешто овако да уради. Био је то једноставно веома трагичан дан, веома трагичан дан за нас - рекла је Џули Пагото за WXYZ.

-Сваки дан је ходала горе-доле улицом, возећи бицикл... стајала и разговарајући са комшијама. Била је најслађа девојчица.

Пагото је изјавила да је разговарала са младом девојчицом ноћ пре судбоносног инцидента. "А сада је нема," рекла је.

Родитељи девојчица су их оставили саме код куће око 11.15 пре него што је избила свађа између сестара.

-То је произашло из поруке која је била постављена у купатилу, а та порука се односила на испуштање тоалета - изјавио је Диђагамо.

Диђагамо је открио да је тинејџерка "била веома смирена и није показивала никакве емоције" када су власти стигле. Још једно локално дете, које је идентификовано само као Матеја, такође је било "ужаснуто" након што је чуло о нападу.

-Када ми је моја баба рекла, био сам ужаснуто, јер су биле најбоље пријатељице иако су биле сестре - рекао је Матеја за медије.

-Увек су се играле заједно, имале су играчке из серије My Little Pony и играле су се заједно.

У понедељак је на дворишту породице постављен меморијал са цвећем, фудбалском лоптом, плишаним играчкама и љубичастим бициклом девојчице.

Диђагамо је нагласио да, иако је нормално да се браћа и сестре свађају, овај случај је екстреман.

-Само су осветлили обичне свађе између браће и сестара. Одрастајући као деца, стално се свађате са својом браћом и сестрама, али то не води овоме - приметио је.

Извор:
Србија данас//Daily mail
Аутор:
Пошаљите коментар
Полиција: Убила сестру у Шафариковој, па скочила у Дунав

Полиција: Убила сестру у Шафариковој, па скочила у Дунав

20.02.2021. 11:00 11:40
Дечак убио друга из ваздушне пушке у Брчко дистрикту

Дечак убио друга из ваздушне пушке у Брчко дистрикту

04.04.2023. 14:33 14:35