Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

(VIDEO) STRAVIČNA TRAGEDIJA Devojčica (13) nasmrt izbola svoju sedmogodišnju sestru

01.10.2024. 20:15 20:32
Piše:
девојчица
Foto: printscreen Youtube/Fox2

U tragičnom incidentu, 13-godišnja devojčica optužena je da je nožem ubila svoju sedmogodišnju sestru dok je čuvala, nakon što su se posvađale zbog "jednostavne poruke o ispuštanju toaleta".

Nepoznata tinejdžerka navodno je u panici pozvala svog oca pre nego što je pozvala 911, nakon što je svoju mlađu sestru ubola više od 10 puta, nešto posle 13 časova u subotu u Tejloru, Mičigen.

Osumnjičena, koja je čuvala sestru dok su im roditelji bili napolju, navodno je čekala u kupatilu nakon žestoke svađe, a zatim je sestru više puta ubola nožem za lov i mesar.

Kada su vlasti stigle do kuće, zatekle su neimenovanu devojčicu sa "preko 10 ubodnih rana, od stomaka, preko glave, do vrata", izjavio je detektiv Diđagamo.

Mlađa sestra prevezena je u bolnicu, gde je proglašena mrtvom. Šokirani komšije brzo su se okupili da ožale "slatku" sedmogodišnjakinju koja je svakodnevno vozila bicikl po ulici. Iako su tužioci razmatrali da tinejdžerku optuže kao odraslu osobu za zločin, okružna tužiteljka Kaim Vorti izjavila je da će ona umesto toga biti zadržana u maloljetničkom sistemu.

-S obzirom na njen mladi uzrast, država bi imala sedam godina da je dijagnostikuje, leči i rehabilituje do njenog obaveznog oslobađanja sa 21 godinom. Nadam se da tada neće biti opasnost za druge. Iako je ovo teška odluka, s obzirom na ove činjenice, to je ispravna stvar u ovom slučaju - rekla je Vorti.

Tinejdžerka je optužena za ubistvo prvog stepena, ubistvo iz nehata i zlostavljanje deteta prvog stepena zbog ubistva svoje sestre.

Prema rečima policije, roditelji devojčica su ostali šokirani i rekli su da tinejdžerka nikada nije pravila probleme u školi ili kod kuće.

Uprkos onome što su njeni roditelji tvrdili, komšije kažu da je devojčica bila "čudna".

-Veoma je tiha i sve to, ona je kao jedna od onih čudnijih - rekao je dečko za Fox 2.

-Ali, nikada je nisam video ovako - nikada nisam mislio da bi mogla nešto ovako da uradi. Bio je to jednostavno veoma tragičan dan, veoma tragičan dan za nas - rekla je Džuli Pagoto za WXYZ.

-Svaki dan je hodala gore-dole ulicom, vozeći bicikl... stajala i razgovarajući sa komšijama. Bila je najslađa devojčica.

Pagoto je izjavila da je razgovarala sa mladom devojčicom noć pre sudbonosnog incidenta. "A sada je nema," rekla je.

Roditelji devojčica su ih ostavili same kod kuće oko 11.15 pre nego što je izbila svađa između sestara.

-To je proizašlo iz poruke koja je bila postavljena u kupatilu, a ta poruka se odnosila na ispuštanje toaleta - izjavio je Diđagamo.

Diđagamo je otkrio da je tinejdžerka "bila veoma smirena i nije pokazivala nikakve emocije" kada su vlasti stigle. Još jedno lokalno dete, koje je identifikovano samo kao Mateja, takođe je bilo "užasnuto" nakon što je čulo o napadu.

-Kada mi je moja baba rekla, bio sam užasnuto, jer su bile najbolje prijateljice iako su bile sestre - rekao je Mateja za medije.

-Uvek su se igrale zajedno, imale su igračke iz serije My Little Pony i igrale su se zajedno.

U ponedeljak je na dvorištu porodice postavljen memorijal sa cvećem, fudbalskom loptom, plišanim igračkama i ljubičastim biciklom devojčice.

Diđagamo je naglasio da, iako je normalno da se braća i sestre svađaju, ovaj slučaj je ekstreman.

-Samo su osvetlili obične svađe između braće i sestara. Odrastajući kao deca, stalno se svađate sa svojom braćom i sestrama, ali to ne vodi ovome - primetio je.

Izvor:
Srbija danas//Daily mail
Autor:
Pošaljite komentar
Policija: Ubila sestru u Šafarikovoj, pa skočila u Dunav

Policija: Ubila sestru u Šafarikovoj, pa skočila u Dunav

20.02.2021. 11:00 11:40
Dečak ubio druga iz vazdušne puške u Brčko distriktu

Dečak ubio druga iz vazdušne puške u Brčko distriktu

04.04.2023. 14:33 14:35