Ивица Дачић

Хроника ХАПШЕЊЕ НА ПРЕЛАЗУ МЕРДАРЕ Ухапшен припадник ОВК-а осумњичен за РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ против цивилног становништва на КиМ! Огласио се Дачић
БЕОГРАД: На административном прелазу Мердаре данас је ухапшено лице које се сумњичи за ратни злочин против цивилног становништва на Косову и Метохији, изјавио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић.
PhotoVideo
Политика ПОГЛЕДАЈТЕ ХИТ ДУЕТ СИНИШЕ МАЛОГ И ИВИЦЕ ДАЧИЋА У АМИ ЏИ ШОУ Ево који су велики хит отпевали
Синиша Мали и Ивица Дачић забавили су публику у познатој емисији Ами џи шоу.
Хроника ДАЧИЋ: Суд у Шпанији одобрио изручење Милинка Брашњовића Србији
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић саопштио је данас да је суд у Шпанији одобрио изручење Милинка Брашњовића Србији.
Политика ДАЧИЋ О РЕЗОЛУЦИЈИ О СРЕБРЕНИЦИ: Многи су схватили да није реч о злочинима, него о политизацији
БЕОГРАД: Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је данас да су многе земље приликом гласања о резолуцији о Сребреници у Генералној скупштини УН схватиле да уопште није реч о злочинима, нити о бризи за муслимане или Бошњаке, већ да је реч о политизацији тог питања.
Политика МИНИСТАР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ИВИЦА ДАЧИЋ ПРЕУЗЕО ДУЖНОСТ ОД ГАШИЋА Ово је поручио грађанима
БЕОГРАД: Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић свечаном примопредајом преузео је данас дужност од досадашњег министра Братислава Гашића.
Политика Линта позвао Дачића да пошаље Хрватској протест због хапшења Чедомира Вукадина
БЕОГРАД: Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта позвао је данас министра спољних послова Ивицу Дачића да упути најоштрији протест Хрватској због хапшења крајишког борца Чедомира Вукадина (65) из села Врбника код Книна, због наводног ратног злочина.
Политика ДАНАС ЈЕ ДАН СРАМА У ПС САВЕТА ЕВРОПЕ Дачић: Први пут у историји препоручено ЧЛАНСТВО нечега што НИЈЕ ДРЖАВА
БЕОГРАД: Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је вечерас, након што је у Парламентарној скупштини Савета Европа (ПССЕ) усвојена препорука да се тзв. Косову одобри да постане члан Савета Европе, да је данас дан срама у ПССЕ, будући да је први пут у историји, како је истакао, препоручено чланство нечега што није држава, и које притом не испуњава основне услове у домену људских права и слобода.
Политика Дачић: Нема сазнања да Србији прети ТЕРОРИСТИЧКИ АКТ, предузимају се МЕРЕ ОПРЕЗА
Министар спољних послова и први потпредседник Владе Србије Ивица Дачић рекао је данас након ванредне седнице Савета за националну безбедност да нема непосредних сазнања да Србији прети терористички напад и да је ситуација по питању безбедности стабилна.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ВУЧЕВИЋ И ДАЧИЋ: Спремност за наставак сарадње СНС и СПС! Подршка председнику Србије У ОДБРАНИ државних и националних интереса (ФОТО)
БЕОГРАД: Председник Српске напредне странке Милош Вучевић и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, исказали су данас  спремност да се сарадња те две странке настави, како на републичком нивоу, тако и на предстојећим београдским и осталим локалним изборима.
Спорт / Остали спортови МИНИСТАР ИВИЦА ДАЧИЋ УРУЧИО ДИПЛОМАТСКЕ ПАСОШЕ сребрним кошаркашима из Маниле
Министар спољних послова Ивица Дачић уручио је дипломатске пасоше сребрним кошаркашима из Маниле.
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести