МИЛОЈЕВИЋ НАЈАВИО ДЕРБИ У ПОЛУФИНАЛУ КУПА СРБИЈЕ Нећу о Партизану, ништа не може да нас поремети

Фудбалери Црвене звезде у среду на стадину "Рајко Митић" дочекују екипу Партизана у полуфиналу Купа Србије, а уочи овог сусрета медијима се обратио тренер црвено-белих Владан Милојевић.
s
Фото: Youtube printscreen/ Crvena zvezda

Претходни дуел вечитих ривала одиран у суботу подигао је много буре, до те мере да су из Партизана најавили да се у среду можда и неће појавити на Маракани.

- Ово је такмичење које се игра на испадање, од самог почетка је специфично. Није као у првенству где има додатних утакмица и где можете да поправите бодовни салдо или место на табели. Ово је нокаут. Играмо против Партизана, улог је финале. Без обзира на то против кога се игра, пошто је дуел између Радничког и Војводине такође јак. Наше амбиције су да освојимо трофеј. Имамо тренинг, спремни смо, неких недоумица са стране Партизана или нас нема. Добро се познајемо. Играће се као и свака када је дерби у питању, надам се доброј утакмици и доброј посети - поче је Милојевић излагање за медије.

Након претходног окршаја са црно-белима Милојевић је указао на слабију реализацију свог тима, а ове теме се дотакао и сада.

Милојевић je предухитрио новинаре и истакао да неће говорити о ситуацији у Партизану, који је незадовољан суђењем у 173. вечитом дербију запретио да неће играти полуфинале Купа.

 - Знам шта ћете да ме питате. Не желим и нећу да коментаришем шта се догађа у Партизану. Знају моји играчи шта смо причали, знају како треба да се понашају. Све те коментаре у вези свега осталог. То је нешто што ја... Не дотиче ме, не желим да коментаришем, фокусиран сам само на свој тим. То је питање за њих, не за мене - истакао је Милојевић.

Да ли су утакмице попут ове теже играчима или тренерима?

- Специфично је, пошто у игри можете да утичете доста када сте на терену. Као тренер, то су неке друге ствари. Јесте слично, мада у исто време и није. Сваки пут је лепо играти дерби, то су највеће утакмице. Посебна драж, посебна утакмица, небитно да ли је Куп, првенство, пријатељски меч. Ривалство постоји. Лепо је, пуно је набоја, темпараментна утакмица, има пуно ствари којих нема у другим мечевима. Али све треба да буде само у спортским оквирима - рекао је Милојевић.

Да ли непознаница око играња Партизана ремети екипу?

- Моје планове не ремети. Ми се спремамо за меч сутра и спремамо се да играмо меч. Не ремети нас ништа све ово остало. Не знам шта бих вам друго рекао на то - казао је Милојевић..

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести