На Новембар фесту ред музике, ред хране
Прво вече тродневног „Новембар феста”, када је наступио „Гарави сокак”, протекло је у знаку музике, док је данас организовано такмичење у прављењу кобасица.
Надметало се осам екипа, а умеће су показали и ученици Средње економске школе „Светозар Милетић”, док је музичка звезда вечери био Звонко Богдан.
Као ни prеthodna два дана, ни у недељу се улаз неће наплаћивати до 18 часова, односно за време такмичења у прављењу кобасица. Након тога, организатори су за сладокусце припремили посебну посластицу – диснотор вечеру.
Реч је о традицоналној војвођанској вечери и свему оном што асоцира на свињокољ. Посебан мени коштаће 1.200 динара, у шта ће бити урачунато пређело (свежи чварци и сир), прво јело (печена џигерица), друго јело (печена кобасица), десерт (крофне) и пиће (ракија, вино, пиво, сок или вода).
С. К-ч
Фото: Р. Хаџић