Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НОВОСАЂАНКУ ШОКИРАЛЕ ЦЕНЕ НА СРПСКОЈ ПЛАНИНСКОЈ ЛЕПОТИЦИ!  Ко може - нек спреми пун новчаник пара

02.12.2024. 16:08 16:17
Пише:
Фото: Dnevnik.rs

Да Срби не воле само да одмарају ван граница наше земље, говори у прилог да су српске планине, посебно Копаоник и Златибор увек пуни, нарочито у сезони.

Што је ближе зима и Нова година, у медијима и на друштвеним мрежама можемо видети чланке и фотографије управо са наших планина. Свакодневно читамо разна искуства управо људи који се са њих враћају док су неки са позитивним, има наших људи који су на неки начин и разочарани и са мање лепим утисцима.

Једна од оних коју је ова позната планина успела да изненади јесте Ивана која је прошли викенд била на одмору са дечком на Златибору. Како каже припремила се да су "јаче" цене на овој планини, али и да није очекивала да домаћу кафу плати од 250 до 300 динара, а кока колу 350 динара.

- Ово ми је први пут да идем на Златибор. Од другарица и сестре добила сам неку штуру припрему када су цене у питању, али да за домаћу кафу дати 250 динара, е то заиста нисам очекивала - каже Ивана.

Како је касније објаснила, цене су јаче на местима које се налазе у близини неких знаменитости. На Шуматном брду где се налази споменик стрељаним партизанима кафа управо кошта 250 динара. У самом центру Златибора, тачније код језера, цене хране се не разликују нешто абнормално од ресторана у Новом Саду.

- Цезар салата је око 1.000 динара, 100-200 динара горе-доле зависи од ресторана до ресторана - каже ова Новосађанка.

На крају, Ивана саветује, уколико се одлучите на одмор или успутну паузу на овој планини спремите новчанике и не жалите, већ уживајте у чарима које нуди ова популарна и незаобилазна дестинација.

 

Извор:
(Еспресо/Блиц/Бизнис Курир/Пренела: Н.Ј)
Пише:
Пошаљите коментар