overcast clouds
13°C
27.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0652
usd
108.1434
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ПРИНЦ ВИЛИЈАМ УРАДИО НЕШТО ЧЕМУ СЕ НИКО НИЈЕ НАДАО Да ли је ово знак да се ХАРИ И МЕГАН ЗАИСТА РАЗВОДЕ

27.10.2024. 10:43 10:51
Пише:
Princ Megan
Фото: Youtube/TheSun/ printscreen

Светски и домаћи медији данима се баве браком принца Харија и Меган Марклм а све су чешће приче о њиховом разводу.

Јавност прича чак и да млађи син Чарлса и Дајане жели да се помири с оцем и братом и обнови мостове које су срушили 2020. годинекада је са својом изабраницом напустио Велику Британију и све племићке дужностида би живот наставио у Калифорнији.

 Последњи поступак принца Вилијама многима је сигнал да је помирење на помолу, а самим тим и крах брака Меган и Харија.

Како пише "Дејли Мејл", принц Вилијам је после пуних шест година јавно изговорио име свог млађег брата, што су многи схватили као потврду инсинуација да жели да се врати у породично гнездо - али без своје супруге, са којим има двоје деце - принца Арчија и принцезу Лилибет. 

 

 

Самостална појављивања у јавности и тумачења у медијима ко добија децу у случају развода били су повод за озбиљне сумње, а поступак принца од Велса многи су доживели као доказ за јавна нагађања о крају једне велике љубави.

Ауторка биографија британске краљевске породице, Ангела Левин, анализирајући недавна дешавања, истакла је да се Хари често осећа усамљено и маргинализовано у браку, као и да већ неко време размишља о обнови веза с члановима породице и пријатељима, те да више не жели да своју супругу укључује у важне тренутке у животу. Управо су из њене изјаве за шпанску "Марку" рашириле премисе да помирење међу браћом значи раставу од Меган Маркл.

Вилијам поменуо Харија у свом документарцу

А да свог брата Вилијам коначно помене јавно, морао је да се деси и још један значајан повод. Обраћајући се у новом документарцу, принц од Велса препричава како је принцеза Дајана одвела њих двојицу у прихватилиште за бескућнике у Лондону док су били деца, како би им показала реалност живота ван палате.

Филм под називом "Принц Вилијам: Можемо заувек решити проблем бескућника", укључује дирљиве и до сада невиђене фотографије Вилијама и Дајане у прихватилишту "Пасиџ" у Вестминстеру. Документарац поново окупља браћу - па макар и на екрануи то посредством старе фотографије током њихове посете прихватилишту 1993. године.

"Моја мајка је одвела у прихватилиште је и Харија и мене. Никада пре нисам био на таквом месту и био сам помало узнемирен у вези са оним што ће нас дочекати", објашњава Вилијам, па додаје: "Мама је радила свој уобичајни посао, трудила се да сви осећају опуштено и шалила се са свима. Сећам се добрих разговора, играња шаха и ћаскања. Ту сам упознао људе који ти промене перспективу и поглед на живот".

Последњи пут јавно говорио о Харију давне 2018. године

Све до овог филма, "Дејли Мејл" пише да Вилијам није поменуо име свог брата принца Харија у јавности или неком интервјуу још од 2018. године, када су два принца заједно с принцезом од Велса и Меган Маркл говорили за медије на форуму Краљевске фондације.

Из приложеног у филму видимо да је Вилијам озбиљан у намери да остави свој траг, али и да поново окупи породицу.

"Осећам да са својим положајем и путем својих платформи треба да уводим промене", каже он.

Да ли ће ова пружена рука помирења бити прихваћена и да ли крај једнг односа значи обнову другог, како се шпекулише, сазнаћемо у будућности јер медији будно прате све кораке британских престолонаследника, али и дешавања у њиховим брачним животима. Иако нема званичне потврде, изјаве извора и блиских сарадника краљевске породице дефинитивно указују да се међу носиоцима круне нешто значајно дешава и спрема.

 

Извор:
Дневник, Блиц
Аутор:
Пошаљите коментар