overcast clouds
13°C
27.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0652
usd
108.1434
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Овнове очекује додатни ПРИЛИВ НОВЦА, Бикови улазе у ТАЈНЕ ВЕЗЕ, а ево који знак очекује ЉУБАВ НА ПУТУ

27.10.2024. 13:10 13:10
Пише:
Фото: pixabay.com

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 27. октобра до 2. новембра

ОВАН: Можете очекивати додатни прилив новца, јер сте у претходном периоду марљиво радили. Избегавајте да другима позајмљујете новац у овој седмици. Задовољство, када су финансије у питању, свакако неће изостати, само мудро располажите њима. На љубавном сегменту занимљива дешавања. Многи ће размишљати о будућности и остварењу виших циљева са партнером. Слободним, који су рођени у првој декади знака, предстоји љубав на путу. Више се крећите. Могуће главобоље.

 

БИК: Сви који се баве јавним послом нека очекују просперитет у овом периоду, јер могу имати позитивне резултате у пројектима око којих се муче већ неко време. Избегавајте сукобе са сарадницима, посебно ако су хијерархијски изнад вас. На љубавном сегменту живота појачане страсти, могућ је улазак у тајне везе. Заузети, благи опрез у комуникацији, мада Венера у вашој првој кући доноси задовољство, па уживајте. Могуће су нагле промене расположења и вирусне инфекције код неких.

 

БЛИЗАНЦИ: Одличан период за вас, али и ви треба да обратите пажњу на комуникацију са сарадницима. Ова недеља вам је наклоњена и бићете задовољни својим радом и финансијама. Ако се нисте заљубили до сада могуће је да вам неко покрене емоције кроз неку едукацију или пословни контакт. Многи се могу заљубити и остварити лепу везу. Заузети могу добити непријатан глас о партнеру, па га добро проверите и разговарајте. Благи опрез од стомачних инфекција, обратите пажњу на исхрану.

 

РАК: Одличан период за покретање нових послова или проширење постојећих пројеката. Уживаћете у свом раду, јер ће вам све просто ићи од руке. Сви који се баве креативним пословима могу очекивати просперитет. Свакако лепа недеља на пословном сегменту живота. Није период за улазак у озбиљне емотивне везе, могуће су авантуре и неко кратко задовољство. Неко ко има везе са вашим послом може да вам призна шта осећа. Заузети, посебно они у браку, могу осећати несигурност. Опрез на уши и синусе.

 

ЛАВ: Добар период за све који се баве приватним послом, мада будите обазриви у комуникацији са онима са којима одскора сарађујете. Сви који се баве креативним пословима могу очекивати бенефите и добру зараду у овој седмици. Одличан период за љубав, ако сте слободни, искористите недељу за провод, забаву и путовања. Међутим, код неких предстоји и улазак у озбиљне емотивне везе. Могући проблеми са коштаним системом, као и појава хроничних проблема код појединих особа.

 

ДЕВИЦА: Пред вама су нове могућности, повољан је период за договоре и преговоре, а сви који се баве комуникативним пословима или су им послови везани за краћа путовања, могу очекивати успех. На емотивном сегменту живота без већих промена, могуће су авантуре и флертови, али бољи период тек долази. Заузети, боља комуникација, а ако је било проблема, ситуација се стабилизује од средине седмице. Не би требало бити већих здравствених проблема, више оптимизма и јачајте имунитет.

 

 

ВАГА: Одличан период на пословном сегменту живота, побољшаће се и финансије и уследиће јасније одлуке, бићете одлучнији, а многима предстоје промене набоље. Леп период за комуникацију са занимљивим особама, могућа су нова познанства, дружења, а поједини могу започети лепу емотивну везу. Свакако позитивне мисли, позитивна енергија и лепи емотивни доживљаји су пред вама. Заузети би требало да избегавају флертове. Код појединих је могућа појава хроничних здравствених тегоба.

 

ШКОРПИЈА: Одлична недеља за напредак. Кад је пословни сегмент живота у питању бићете задовољни својим радом и финансијама, један пријатан глас може да вас изненади и донесе бенефите у ваш живот. Без битних љубавних дешавања, прихватите позив за излазак, јер може вам пријати ако сте слободни. Заузети, стабилна ситуација ове недеље. Могући су проблеми са вирусним инфекцијама. Обратите пажњу на исхрану, мада не би требало да дође до већих здравствених проблема када сте ви у питању.

 

СТРЕЛАЦ: Сјајан период за вас у другој половини недеље, сви који се баве послом у затвореним институцијама могу очекивати просперитет и нагли успех. Свакако, финансије ће бити добре и пред вама је време вашег зенита. Ако се нисте заљубили до сада, долази време у ком ће вам неко покренути емоције, па искористите то у наредном периоду. Заузети, могуће је пролазно незадовољство, али ако успете да савладате себе, можете уживати у друштву вољене особе. Добро се осећате.

 

ЈАРАЦ: Ако је било одлагања или несугласица са колегама и сарадницима време је да се неке ствари искристалишу. Крајем недеље можете очекивати помоћ пријатеља и подршку. На љубавном сегменту живота могуће су конфузије, улазак у авантуре, нејасне везе и незадовољство. Пробајте да уживате у сваком тренутку који вам се пружи. Заузети, улазак у тајне везе код неких. Не би требало доћи до већих здравствених проблема, могућ је бол у пределу кичме или појава хроничних здравствених тегоба.

 

ВОДОЛИЈА: Повољан период да решите многе несугласице. Неки могу мењати начин пословања или размишљати о промени посла, у сваком случају нећете погрешити, а имаћете подршку пријатеља и вама блиских људи. Слободни могу упловити у занимљиву емотивну везу преко пријатеља, друштвених мрежа или се могу одлучити изненада за улазак у необичну везу. Заузети, дружите се, излазите и уживајте у љубави. Код неких је могућа појава хроничних тегоба, благи опрез на исхрану и варење.

 

РИБЕ: Добар период крајем недеље за све који послују са иностранством. Остварићете ваше жеље и циљеве, успех неће изостати, а финансије су код вас све боље. Без битних промена код већине на љубавном плану. Код неких могуће су емоције преко посла, неко очекује вашу пажњу. Свакако није лош период када је љубав у питању. Могући су проблеми са кардиоваскуларним системом и ви који имате хроничних тегоба будите опрезни, као и многи, када су у питању вирусне инфекције.

IG: @tvoja_natalna_karta

Извор:
dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар