clear sky
6°C
22.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0275
usd
107.7403
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЕВО КОЈЕ СУ НАЈГОРЕ КОМБИНАЦИЈЕ ПРИЈАТЕЉА У ХОРОСКОПУ: Астролози тврде да овај знак не трпи сам себе, а камоли друге

21.10.2024. 10:29 10:45
Пише:
devojke
Фото: pixabay/ilustracija

Иако све хороскопске комбинације могу да буду дивни пријатељи, некима је то због њихових урођених особина ипак мало изазовније.

А ево које су најгоре комбинације пријатеља у хороскопу, према астролозима.

Ове хороскопске комбинације су према астролозима најлошије када је реч о пријатељствима. Тешко опстају, не проналазе разумевање једни за друге и једноставно се не уклапају. Ево које комбинације пријатеља су најгоре у хороскопу:

ОВАН И РАК

Овнови су емотивнији него што се то чини на први поглед и то је нешто што их повезује с пријатељима Раковима.

И Ован и Рак су добри у слушању и брижни су према другима. Проблеми се јављају у тренуцима кад се Ован претерано сукоби с Раком, па у жару тренутка каже нешто чиме му повреди осећања.

Овнови су импулсивни и желе да учине ствари одмах, док су Ракови пуно опрезнији и склони да добро промисле пре кретања у акцију. Оба знака су склона контроли и ту ствари могу да постану напете. Рак није довољно спонтан за авантуристички настројеног Овна и на крају ова два знака могу да почну један другом да иду на живце, а пријатељски однос ће постати напет.

БИК И ЈАРАЦ

Бикови и Јарчеви су изузетно тврдоглави знакови, па ова комбинација није нека срећа.

Ако и постану пријатељи, након неког времена ће схватити да се њихове несугласице не могу решити. Могуће је да проблем лежи у томе што су оба знака поуздана, независна и приземна, па су заправо превише слични.

Ни Бик нити Јарац се не прилагођавају добро променама и не воле их заправо, врло су нефлексибилни. На крају у том пријатељству нико неће попустити и ниједна страна не прихвата компромис. Такво пријатељство с временом ће само нестати.

БЛИЗАНЦИ И БИК

Близанци су врло спонтани и живахни. И Близанац и Бик знају како да направе забаву, а проблем настаје када Бик одбије да учини било коју од стотину забавних ствари које Близанац жели да направи.

Бик може да буде невероватан кад је забава и дружење у питању, али исто тако му треба пауза и одмор од свега.

Близанци би се могли да се забављају без предаха до краја живота и нису склони разумевању за потребе других. Близанчева добродушна млитавост Бика може јако да изнервира, а полудеће након што га Близанац по ко зна који пут покуша исправити и уверити у нешто. Тад може да дође до жестоке свађе и краја тог пријатељства.

рак
Фото: pixabay.com/ilustracija

РАК И ВАГА

Ваге понекад знају да буду помало безосећајне док су Ракови претерано осетљиви. Ако неосетљивост Ваге спојите с преосетљивошћу Рака, долази до проблема.

Такође, иако Ракови могу очајнички настојати да никоме не нанесу бол, то се ипак догађа. Оба знака су склона наглим променама расположења и лако ће се сукобити кад обе стране ухвати "црнило". У овој комбинацији пријатељског односа је превише емоција и ниједна страна није склона да реално промисли о свему и тек тад да реагује.

ЛАВ И ЛАВ

Спојити два Лава је рецепт за сигуран неуспех. Лавови су склони лидерству, имају високо мишљење о себи и прижељкују да им се други стално диве.

Када се споје два Лава, ко ће бити вођа, а ко следбеник? У таквом односу константно ће се водити борба за моћ.
Обе стране ће бити такмичарски расположене и обе су навикле да побеђују. Тај однос ће бити сасвим у реду све док влада нека равнотежа и ниједна страна не долази до изражаја. Али, чим један почне да побеђује више од другога или добије више пажње, доћи ће до трзавица. Кад ствари крену наопако, ниједна страна неће хтети да испадне лоша, тако да ту неће бити великих свађа, дивљања и увреда. Врло је вероватно да ће ово пријатељство, кад дође свом крају, распасти се врло тихо и за друге људе неприметно.

ДЕВИЦА И ОВАН

У почетку овог пријатељства ће Девица бити јако импресионирана Овновом жудњом за авантуром и животом, али с временом ће се Овнова непромишљеност и недостатак контроле сукобити с целом Девичином животном филозофијом.

Девица не жури, она истражује и не делује док јој се у глави све не посложи или док се не посложи ситуација око ње, а Ован не размишља тако, он непромишљено срља у све и свашта.

ШКОРПИЈА И БЛИЗАНЦИ

И Шкорпија и Близанци су изузетно интелигентни и магнетски привлачни другим људима.

Обе стране одушевљавају и фасцинирају својим причама и способношћу вођења разговора. Када ова веза добро функционише, Близанац је у стању да опусти помало укочену Шкорпију и да је инспирише да не схвата све тако озбиљно. Близанцима се свиђа Шкорпијина способност фокусирања на оно што ради као и чињеница да све ради са страшћу.

Међутим, с временом би Шкорпија могла да постане све више љута због Близанчеве неозбиљности, је припадници тог знака ништа не схватају озбиљно. Шкорпијина филозофија је - постоји време за смех и глупости, али то није свака секунда у дану, каткад треба бити озбиљан. Шкорпије врло озбиљно схватају своје одговорности и неће добро да реагују када Близанци покушавају да их наговоре да то занемаре и забављају се.

хороскоп
Фото: pixabay/ilustracija

СТРЕЛАЦ И ДЕВИЦА

Ова оба знака су паметна и имају добар смисао за хумор, због чега могу постати добри пријатељи. Али, Девица је склона критиковању, а то би Стрелцу могло јако да смета - могли би се осећати као да их Девица стално критикује због начина на који живе и не придржава се правила која је Девица наметнула.

С временом се Стрелац може да почне да се осећа врло ограничено од стране Девице, а то је нешто што најтеже подноси, кад неко покушава да му одузме слободу, на било који начин. Стога, иако ће се у почетку дивити Девици, на крају ће пријатељство с њом за Стрелца деловати клаустрофобично.

ЈАРАЦ И СТРЕЛАЦ

Супротности се каткад привлаче, а понекад те супротности знају да створе везу која никада не пуца.
Све док су и Јарац и Стрелац искрени у погледу онога што желе од пријатеља и тога колико су спремни прихватити различитост друге стране, тада ова веза може функционисати.

Али, ако се Јарац само претвара да га није брига за Стрелчеву неспособност да се обвеже или његов слободоумни стил живота, тада ће бити проблема. Јарчеви исказују забавну страну и воле имати пријатеље попут Стрелца с којима се могу забављати. Међутим, Стрелац је понекад једноставно превише несташан и неозбиљан за Јарца. Учини ли Стрелац ненамерно нешто да повреди Јарца, овај ће неко време да ћути о томе, а потом ће експлодирати. Стрелац ће у међувремену потпуно заборавити на то па ће сматрати како је Јарчев бес неоправдан. Уколико обе стране у овом односу не разговарају о својим проблемима и проблемима које имају једно с другим, љутња ће бити све већа и веза ће постати токсична.

ВОДОЛИЈА И ЛАВ

Водолије не желе никакве емоционалне драме у својим животима, а Лавови су склони драматизацији.
Ова оба знака су пријатно друштво и то на потпуно јединствене начине. Водолије су хуманитарци и раде на спашавању света. Врло добро прихватају друге и не маре за нечије богатство или недостатак истих.

Лавови пак воле људе, посебно оне који воле њих и диве им се. Они уживају у новцу, у томе што га имају и познавању оних који га имају. Водолија и Лав немају много тога заједничког. Лав може постати претерано емотиван када то пријатељство заврши, а Водолија ће се само затворити.

astrologija
Фото: pixabay/ilustracija

РИБЕ И ВОДОЛИЈЕ

Оба знака су изузетно креативна и маштовита. Повезаће их уметност, музика и позориште.

Међутим, Рибе ће поступно постати напорне за Водолије: превише емоционалне и претерано привржене.

Водолије ће хтети да Рибе очврсну што ће ове само повредити. Водолије би могле да оптуже Рибе да константно глуме жртву, и не би били далеко од истине. Водолије су врло независан знак па вероватно неће имати жељу и потребу разговарати с Рибама онолико колико ће Рибама то желети.

У једном тренутку, Водолије ће се оклизнути и рећи нешто што ће повредити другу стану и доћи ће до свађе. Рибе ће потом покушати да поправе пријатељство и могуће је да успеју у томе, али то више никад неће бити однос какав је био, преноси 24сата.хр.

Извор:
Дневник, Блиц
Аутор:
Пошаљите коментар