Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

EVO KOJE SU NAJGORE KOMBINACIJE PRIJATELJA U HOROSKOPU: Astrolozi tvrde da ovaj znak ne trpi sam sebe, a kamoli druge

21.10.2024. 10:29 10:45
Piše:
devojke
Foto: pixabay/ilustracija

Iako sve horoskopske kombinacije mogu da budu divni prijatelji, nekima je to zbog njihovih urođenih osobina ipak malo izazovnije.

A evo koje su najgore kombinacije prijatelja u horoskopu, prema astrolozima.

Ove horoskopske kombinacije su prema astrolozima najlošije kada je reč o prijateljstvima. Teško opstaju, ne pronalaze razumevanje jedni za druge i jednostavno se ne uklapaju. Evo koje kombinacije prijatelja su najgore u horoskopu:

OVAN I RAK

Ovnovi su emotivniji nego što se to čini na prvi pogled i to je nešto što ih povezuje s prijateljima Rakovima.

I Ovan i Rak su dobri u slušanju i brižni su prema drugima. Problemi se javljaju u trenucima kad se Ovan preterano sukobi s Rakom, pa u žaru trenutka kaže nešto čime mu povredi osećanja.

Ovnovi su impulsivni i žele da učine stvari odmah, dok su Rakovi puno oprezniji i skloni da dobro promisle pre kretanja u akciju. Oba znaka su sklona kontroli i tu stvari mogu da postanu napete. Rak nije dovoljno spontan za avanturistički nastrojenog Ovna i na kraju ova dva znaka mogu da počnu jedan drugom da idu na živce, a prijateljski odnos će postati napet.

BIK I JARAC

Bikovi i Jarčevi su izuzetno tvrdoglavi znakovi, pa ova kombinacija nije neka sreća.

Ako i postanu prijatelji, nakon nekog vremena će shvatiti da se njihove nesuglasice ne mogu rešiti. Moguće je da problem leži u tome što su oba znaka pouzdana, nezavisna i prizemna, pa su zapravo previše slični.

Ni Bik niti Jarac se ne prilagođavaju dobro promenama i ne vole ih zapravo, vrlo su nefleksibilni. Na kraju u tom prijateljstvu niko neće popustiti i nijedna strana ne prihvata kompromis. Takvo prijateljstvo s vremenom će samo nestati.

BLIZANCI I BIK

Blizanci su vrlo spontani i živahni. I Blizanac i Bik znaju kako da naprave zabavu, a problem nastaje kada Bik odbije da učini bilo koju od stotinu zabavnih stvari koje Blizanac želi da napravi.

Bik može da bude neverovatan kad je zabava i druženje u pitanju, ali isto tako mu treba pauza i odmor od svega.

Blizanci bi se mogli da se zabavljaju bez predaha do kraja života i nisu skloni razumevanju za potrebe drugih. Blizančeva dobrodušna mlitavost Bika može jako da iznervira, a poludeće nakon što ga Blizanac po ko zna koji put pokuša ispraviti i uveriti u nešto. Tad može da dođe do žestoke svađe i kraja tog prijateljstva.

рак
Foto: pixabay.com/ilustracija

RAK I VAGA

Vage ponekad znaju da budu pomalo bezosećajne dok su Rakovi preterano osetljivi. Ako neosetljivost Vage spojite s preosetljivošću Raka, dolazi do problema.

Takođe, iako Rakovi mogu očajnički nastojati da nikome ne nanesu bol, to se ipak događa. Oba znaka su sklona naglim promenama raspoloženja i lako će se sukobiti kad obe strane uhvati "crnilo". U ovoj kombinaciji prijateljskog odnosa je previše emocija i nijedna strana nije sklona da realno promisli o svemu i tek tad da reaguje.

LAV I LAV

Spojiti dva Lava je recept za siguran neuspeh. Lavovi su skloni liderstvu, imaju visoko mišljenje o sebi i priželjkuju da im se drugi stalno dive.

Kada se spoje dva Lava, ko će biti vođa, a ko sledbenik? U takvom odnosu konstantno će se voditi borba za moć.
Obe strane će biti takmičarski raspoložene i obe su navikle da pobeđuju. Taj odnos će biti sasvim u redu sve dok vlada neka ravnoteža i nijedna strana ne dolazi do izražaja. Ali, čim jedan počne da pobeđuje više od drugoga ili dobije više pažnje, doći će do trzavica. Kad stvari krenu naopako, nijedna strana neće hteti da ispadne loša, tako da tu neće biti velikih svađa, divljanja i uvreda. Vrlo je verovatno da će ovo prijateljstvo, kad dođe svom kraju, raspasti se vrlo tiho i za druge ljude neprimetno.

DEVICA I OVAN

U početku ovog prijateljstva će Devica biti jako impresionirana Ovnovom žudnjom za avanturom i životom, ali s vremenom će se Ovnova nepromišljenost i nedostatak kontrole sukobiti s celom Devičinom životnom filozofijom.

Devica ne žuri, ona istražuje i ne deluje dok joj se u glavi sve ne posloži ili dok se ne posloži situacija oko nje, a Ovan ne razmišlja tako, on nepromišljeno srlja u sve i svašta.

ŠKORPIJA I BLIZANCI

I Škorpija i Blizanci su izuzetno inteligentni i magnetski privlačni drugim ljudima.

Obe strane oduševljavaju i fasciniraju svojim pričama i sposobnošću vođenja razgovora. Kada ova veza dobro funkcioniše, Blizanac je u stanju da opusti pomalo ukočenu Škorpiju i da je inspiriše da ne shvata sve tako ozbiljno. Blizancima se sviđa Škorpijina sposobnost fokusiranja na ono što radi kao i činjenica da sve radi sa strašću.

Međutim, s vremenom bi Škorpija mogla da postane sve više ljuta zbog Blizančeve neozbiljnosti, je pripadnici tog znaka ništa ne shvataju ozbiljno. Škorpijina filozofija je - postoji vreme za smeh i gluposti, ali to nije svaka sekunda u danu, katkad treba biti ozbiljan. Škorpije vrlo ozbiljno shvataju svoje odgovornosti i neće dobro da reaguju kada Blizanci pokušavaju da ih nagovore da to zanemare i zabavljaju se.

хороскоп
Foto: pixabay/ilustracija

STRELAC I DEVICA

Ova oba znaka su pametna i imaju dobar smisao za humor, zbog čega mogu postati dobri prijatelji. Ali, Devica je sklona kritikovanju, a to bi Strelcu moglo jako da smeta - mogli bi se osećati kao da ih Devica stalno kritikuje zbog načina na koji žive i ne pridržava se pravila koja je Devica nametnula.

S vremenom se Strelac može da počne da se oseća vrlo ograničeno od strane Device, a to je nešto što najteže podnosi, kad neko pokušava da mu oduzme slobodu, na bilo koji način. Stoga, iako će se u početku diviti Devici, na kraju će prijateljstvo s njom za Strelca delovati klaustrofobično.

JARAC I STRELAC

Suprotnosti se katkad privlače, a ponekad te suprotnosti znaju da stvore vezu koja nikada ne puca.
Sve dok su i Jarac i Strelac iskreni u pogledu onoga što žele od prijatelja i toga koliko su spremni prihvatiti različitost druge strane, tada ova veza može funkcionisati.

Ali, ako se Jarac samo pretvara da ga nije briga za Strelčevu nesposobnost da se obveže ili njegov slobodoumni stil života, tada će biti problema. Jarčevi iskazuju zabavnu stranu i vole imati prijatelje poput Strelca s kojima se mogu zabavljati. Međutim, Strelac je ponekad jednostavno previše nestašan i neozbiljan za Jarca. Učini li Strelac nenamerno nešto da povredi Jarca, ovaj će neko vreme da ćuti o tome, a potom će eksplodirati. Strelac će u međuvremenu potpuno zaboraviti na to pa će smatrati kako je Jarčev bes neopravdan. Ukoliko obe strane u ovom odnosu ne razgovaraju o svojim problemima i problemima koje imaju jedno s drugim, ljutnja će biti sve veća i veza će postati toksična.

VODOLIJA I LAV

Vodolije ne žele nikakve emocionalne drame u svojim životima, a Lavovi su skloni dramatizaciji.
Ova oba znaka su prijatno društvo i to na potpuno jedinstvene načine. Vodolije su humanitarci i rade na spašavanju sveta. Vrlo dobro prihvataju druge i ne mare za nečije bogatstvo ili nedostatak istih.

Lavovi pak vole ljude, posebno one koji vole njih i dive im se. Oni uživaju u novcu, u tome što ga imaju i poznavanju onih koji ga imaju. Vodolija i Lav nemaju mnogo toga zajedničkog. Lav može postati preterano emotivan kada to prijateljstvo završi, a Vodolija će se samo zatvoriti.

astrologija
Foto: pixabay/ilustracija

RIBE I VODOLIJE

Oba znaka su izuzetno kreativna i maštovita. Povezaće ih umetnost, muzika i pozorište.

Međutim, Ribe će postupno postati naporne za Vodolije: previše emocionalne i preterano privržene.

Vodolije će hteti da Ribe očvrsnu što će ove samo povrediti. Vodolije bi mogle da optuže Ribe da konstantno glume žrtvu, i ne bi bili daleko od istine. Vodolije su vrlo nezavisan znak pa verovatno neće imati želju i potrebu razgovarati s Ribama onoliko koliko će Ribama to želeti.

U jednom trenutku, Vodolije će se okliznuti i reći nešto što će povrediti drugu stanu i doći će do svađe. Ribe će potom pokušati da poprave prijateljstvo i moguće je da uspeju u tome, ali to više nikad neće biti odnos kakav je bio, prenosi 24sata.hr.

Izvor:
Dnevnik, Blic
Autor:
Pošaljite komentar