БАКИН БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПАПРИКЕ Полудећете за њим, гарантујемо
18.10.2024.
15:40
15:54
Коментари (0)
Јела од паприке обично асоцирају на пуњене паприке, или неко комплексније јело, међутим, бака има рецепт за брзински ручак који ће лако савладати и сами почетници.
Реч је о похованим паприкама које можете служити и као додатак неком јелу али и као оброк сам за себе.
Потребно је :
6 паприка
3 кашике брашна
3 кашике презли
2 јаја
уље соли
Припрема:
Паприку испећи и огулити . Оцедити вишак течности.. Посолити а јаја умутити,
Паприку панирати : брашно, јаја презле…
Пржити на врелом уљу да порумени. Служити топле уз прилог по жељи.