clear sky
19°C
14.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0177
usd
107.1002
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Девице очекује остварење ВЕЛИКИХ ПЛАНОВА, Водолије ФЛЕРТУЈУ НА ПОСЛУ, а ево који знак очекује СТРАСНА ЉУБАВНА АВАНТУРА

13.10.2024. 13:10 13:10
Пише:
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 13. до 19. октобра

Ован: Одличан период да покренете промене на пословном плану или преговарате о њима, јер ћете имати успеха у томе. Бићете задовољни финансијама. На емотивном сегменту можете очекивати наглашене страсти. Заузети, могуће је пролазно незадовољство у односу. Вољена особа може бити нерасположена, али немојте је притискати и дајте јој простора. Ако је било проблема, ситуација се поправља. Слободни могу размишљати о прошлости. Благи опрез на репродуктивне органе код женске популације.

 

Бик: Можете очекивати лепа дешавања на пословном сегменту, посебно млађи припадници знака. Указаће вам се прилика о којој сте раније много размишљали, па је оберучке прихватите. Могући су ненадани трошкови и промене на финансијском плану, али не дајте да вас то уплаши. Имаћете довољно новца за све. На љубавном сегменту слободним следи улазак у авантуре. Заузети, радите на квалитету комуникације и искрености према партнеру. Када је здравље у питању, опрез на исхрану.

 

Близанци: Доста повољан период је пред вама. Бићете задовољни својим радом, посебно начином на који ће вас доживљaвати и третирати надређени. Успех предстоји ако планирате едукацију или сарађујете са иностранством. Финансије су код вас добре. На љубавном пољу без већих промена. Могућ је улазак у неки симпатичан флерт, ако сте слободни. Заузети, неко преко радног окружења жели вашу пажњу и приметићете да вам се удвара. Више сна и одмора вам треба. Могући проблеми са варењем.

 

Рак: Леп период вам предстоји, посебно ако се бавите технологијом или ИТ пословима. Могућ је ненадани прилив новца, али и изненадни издаци. Свакако без већих проблема по питању радног места и пословног окружења уопште. На љубавном сегменту слободним предстоји узбуђење, попустиће кочнице и уживаћете истински. Заузети, више страсти је потребно, уследиће бољи пeриод у односу ако је било проблема. Јачајте имунитет и не би требало да дође до већих тегоба.

 

Лав: Добар период када су пословна дешавања у питању. Сви који се баве јавним пословима имаће успеха. Могући су краћи путеви због посла, али и промене набоље код женске популације посебно. Како год, финансије се поправљају. Није перод за улазак у озбиљне и стабилне везе. Свакако нећете бити незадовољни, али просто морате мало да се стрпите. Слободним могућа авантура. Заузети, без већих промена у односу. Могући болови у пределу леђа и проблеми са циркулацијом.

 

Девица: Вама следи остварење великих планова. Бројни путеви везани за пословно поље отварају се код појединих. Позитиван период и за вас ће уследити врло брзо, али морате укључити рацио више него иначе и своје аналитичке моћи усмерити ка вама самима и својим поступцима. Финансије су код вас стабилне. На пољу емотивних дешавања без битних промена. Могући су флертови и занимљива познанства. Искористите чари нових сусрета и истински уживајте. Благи опрез на дигестивни тракт.

 

 

Вага: Одличан период за многе који сарађују са иностранством или се баве едукативним пословима. Бићете задовољни финансијама, али пре свега начином на који ћете ви посматрати новац и зараду. Сада сте доста трезвенији и рационалнији, па ће се то одразити и на буџет. Није период за улазак у озбиљне везе, али авантуре што да не? Заузети, код вас су појачане страсти. Са партнером може доћи до праве ерупције у спаваћој соби. Препустите се. Благи опрез од вирусних инфекција.

 

Шкорпија: Не би требало да буде већих турбуленција у овој недељи, по питању пословних прилика и активности. Вама предстоји леп период на многим пољима, па и на пољу посла. Слободни искористите ову недељу за нека занимљива дешавања, јер се можда смеши брза промена љубавног статуса. Неки могу започети сјајну емотивну везу. Заузети, могућа су разочарења. Посматрајте ситуацију реално и не дозволите да ико манипулише вама. Добро се осећате. На тренутке појачана нервоза.

 

Стрелац: Нове понуде предстоје младим припадницима знака, а позитивни договори донеће многима доста бенефита на пословном плану. Појачана потрошња ће бити присутна, али ће и бити новца. На љубавном пољу су могућа дружења, изласци и неочекивани сусрети. Можда сретнете некога кога дуго прижељкујете да видите, блистаћете! Још мало и вама предстоји стабилизација на љубавном плану. Заузети, могућ улазак у паралелне везе, па будите мудри. Могући проблеми са крвним притиском.

 

Јарац: На сегменту посла имаћете много изазова, али и исто толико успеха и берићета. Мање несугласице и пролазни проблеми су могући са женским полом на послу, али вама предстоје лепа дешавања која ће потпуно потиснути те непријатности. На пољу љубави су могућа неочекивана дешавања. Понеки могу ући у емотивну везу, али само ако је то особа с којом се „мувате” већ дуже време. Заузети, пролазно неразумевање са партнером, разговарајте искрено. Пад енергије и благи опрез од инфекција.

 

Водолија: На сегменту посла доста лепих промена набоље. Прва ствар која ће вас изненадити је остварење једног од старих планова. Сви који сарађују са странцима или раде у иностраним фирмама могу очекивати бенефите и сјајну зараду. Могућност флерта везаног за ваше радно окружење. Имаћете могућности да размислите и одлучите шта желите. Убрзо вам неко покреће емоције. Заузети би требало да пораде на својој отворености пред партнером. Могући проблеми са дисајним органима.

 

Рибе: Без битних промена на пословном плану. Могућа су пролазна незадовољства у радном окружењу, али немојте да вас то дестабилизује на путу ка вашем успеху, јер свакако вам предстоји успешан период врло брзо. Новца ће бити, он ће доћи као заслуга за ваш рад. На љубавном сегменту доста занимљивих дешавања. Неко од кога сте удаљени вам може покренути емоције. Уживајте у овом периоду. Заузети, спустите мало лопту у сукобима. Код појединих могућа појава хроничних здравствених тегоба.

IG: @tvoja_natalna_karta

Извор:
dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар