Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Device očekuje ostvarenje VELIKIH PLANOVA, Vodolije FLERTUJU NA POSLU, a evo koji znak očekuje STRASNA LJUBAVNA AVANTURA

13.10.2024. 13:10 13:10
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 13. do 19. oktobra

Ovan: Odličan period da pokrenete promene na poslovnom planu ili pregovarate o njima, jer ćete imati uspeha u tome. Bićete zadovoljni finansijama. Na emotivnom segmentu možete očekivati naglašene strasti. Zauzeti, moguće je prolazno nezadovoljstvo u odnosu. Voljena osoba može biti neraspoložena, ali nemojte je pritiskati i dajte joj prostora. Ako je bilo problema, situacija se popravlja. Slobodni mogu razmišljati o prošlosti. Blagi oprez na reproduktivne organe kod ženske populacije.

 

Bik: Možete očekivati lepa dešavanja na poslovnom segmentu, posebno mlađi pripadnici znaka. Ukazaće vam se prilika o kojoj ste ranije mnogo razmišljali, pa je oberučke prihvatite. Mogući su nenadani troškovi i promene na finansijskom planu, ali ne dajte da vas to uplaši. Imaćete dovoljno novca za sve. Na ljubavnom segmentu slobodnim sledi ulazak u avanture. Zauzeti, radite na kvalitetu komunikacije i iskrenosti prema partneru. Kada je zdravlje u pitanju, oprez na ishranu.

 

Blizanci: Dosta povoljan period je pred vama. Bićete zadovoljni svojim radom, posebno načinom na koji će vas doživljavati i tretirati nadređeni. Uspeh predstoji ako planirate edukaciju ili sarađujete sa inostranstvom. Finansije su kod vas dobre. Na ljubavnom polju bez većih promena. Moguć je ulazak u neki simpatičan flert, ako ste slobodni. Zauzeti, neko preko radnog okruženja želi vašu pažnju i primetićete da vam se udvara. Više sna i odmora vam treba. Mogući problemi sa varenjem.

 

Rak: Lep period vam predstoji, posebno ako se bavite tehnologijom ili IT poslovima. Moguć je nenadani priliv novca, ali i iznenadni izdaci. Svakako bez većih problema po pitanju radnog mesta i poslovnog okruženja uopšte. Na ljubavnom segmentu slobodnim predstoji uzbuđenje, popustiće kočnice i uživaćete istinski. Zauzeti, više strasti je potrebno, uslediće bolji period u odnosu ako je bilo problema. Jačajte imunitet i ne bi trebalo da dođe do većih tegoba.

 

Lav: Dobar period kada su poslovna dešavanja u pitanju. Svi koji se bave javnim poslovima imaće uspeha. Mogući su kraći putevi zbog posla, ali i promene nabolje kod ženske populacije posebno. Kako god, finansije se popravljaju. Nije perod za ulazak u ozbiljne i stabilne veze. Svakako nećete biti nezadovoljni, ali prosto morate malo da se strpite. Slobodnim moguća avantura. Zauzeti, bez većih promena u odnosu. Mogući bolovi u predelu leđa i problemi sa cirkulacijom.

 

Devica: Vama sledi ostvarenje velikih planova. Brojni putevi vezani za poslovno polje otvaraju se kod pojedinih. Pozitivan period i za vas će uslediti vrlo brzo, ali morate uključiti racio više nego inače i svoje analitičke moći usmeriti ka vama samima i svojim postupcima. Finansije su kod vas stabilne. Na polju emotivnih dešavanja bez bitnih promena. Mogući su flertovi i zanimljiva poznanstva. Iskoristite čari novih susreta i istinski uživajte. Blagi oprez na digestivni trakt.

 

 

Vaga: Odličan period za mnoge koji sarađuju sa inostranstvom ili se bave edukativnim poslovima. Bićete zadovoljni finansijama, ali pre svega načinom na koji ćete vi posmatrati novac i zaradu. Sada ste dosta trezveniji i racionalniji, pa će se to odraziti i na budžet. Nije period za ulazak u ozbiljne veze, ali avanture što da ne? Zauzeti, kod vas su pojačane strasti. Sa partnerom može doći do prave erupcije u spavaćoj sobi. Prepustite se. Blagi oprez od virusnih infekcija.

 

Škorpija: Ne bi trebalo da bude većih turbulencija u ovoj nedelji, po pitanju poslovnih prilika i aktivnosti. Vama predstoji lep period na mnogim poljima, pa i na polju posla. Slobodni iskoristite ovu nedelju za neka zanimljiva dešavanja, jer se možda smeši brza promena ljubavnog statusa. Neki mogu započeti sjajnu emotivnu vezu. Zauzeti, moguća su razočarenja. Posmatrajte situaciju realno i ne dozvolite da iko manipuliše vama. Dobro se osećate. Na trenutke pojačana nervoza.

 

Strelac: Nove ponude predstoje mladim pripadnicima znaka, a pozitivni dogovori doneće mnogima dosta benefita na poslovnom planu. Pojačana potrošnja će biti prisutna, ali će i biti novca. Na ljubavnom polju su moguća druženja, izlasci i neočekivani susreti. Možda sretnete nekoga koga dugo priželjkujete da vidite, blistaćete! Još malo i vama predstoji stabilizacija na ljubavnom planu. Zauzeti, moguć ulazak u paralelne veze, pa budite mudri. Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

 

Jarac: Na segmentu posla imaćete mnogo izazova, ali i isto toliko uspeha i berićeta. Manje nesuglasice i prolazni problemi su mogući sa ženskim polom na poslu, ali vama predstoje lepa dešavanja koja će potpuno potisnuti te neprijatnosti. Na polju ljubavi su moguća neočekivana dešavanja. Poneki mogu ući u emotivnu vezu, ali samo ako je to osoba s kojom se „muvate” već duže vreme. Zauzeti, prolazno nerazumevanje sa partnerom, razgovarajte iskreno. Pad energije i blagi oprez od infekcija.

 

Vodolija: Na segmentu posla dosta lepih promena nabolje. Prva stvar koja će vas iznenaditi je ostvarenje jednog od starih planova. Svi koji sarađuju sa strancima ili rade u inostranim firmama mogu očekivati benefite i sjajnu zaradu. Mogućnost flerta vezanog za vaše radno okruženje. Imaćete mogućnosti da razmislite i odlučite šta želite. Ubrzo vam neko pokreće emocije. Zauzeti bi trebalo da porade na svojoj otvorenosti pred partnerom. Mogući problemi sa disajnim organima.

 

Ribe: Bez bitnih promena na poslovnom planu. Moguća su prolazna nezadovoljstva u radnom okruženju, ali nemojte da vas to destabilizuje na putu ka vašem uspehu, jer svakako vam predstoji uspešan period vrlo brzo. Novca će biti, on će doći kao zasluga za vaš rad. Na ljubavnom segmentu dosta zanimljivih dešavanja. Neko od koga ste udaljeni vam može pokrenuti emocije. Uživajte u ovom periodu. Zauzeti, spustite malo loptu u sukobima. Kod pojedinih moguća pojava hroničnih zdravstvenih tegoba.

IG: @tvoja_natalna_karta

Izvor:
dnevnik.rs
Autor:
Pošaljite komentar