overcast clouds
25°C
09.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0102
usd
106.5279
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЖАБАРИМА Жена убила бившег мужа на спавању, па га исекла на делове МЕШТАНИ УБЕЂЕНИ ДА ЈЕ СЕКТАШКИ РИТУАЛ

09.10.2024. 10:03 10:36
Пише:
Фото: Pixabay.com

Тело мушкарца(54) из села Влашки До код Жабара пронађено је раскомадано у шуми пре нешто више од годину дана, а сумња се да су у свему учествовали његова бивша супруга, као и син и ћерка.

Мештани су после злочина причали за Ало! да верују да је несрећни Стеван убијен у секташком обреду и да све што је пронађено после злочина указује на ритуал.

Његова бивша супруга(56) сумњичи се да је њега најпре омамила лековима, затим га упуцала на спавању. После тога је наводно уз помоћ сина  и ћерке (31) моторном тестером раскомадала тело које су бацили у шуму код Кучева.

Како би прикрили доказе, кревет у коме је несрећни мушкарац лежао током убиства, а потом и приликом сечења тела осумњичени су наводно спалили с циљем да уклоне трагове незапамћеног злочина.

По нашим сазнањима, све се одиграло по његовом  повратку из Аустрије и жестоке свађе. Говорио је како је у кући и у дворишту велики неред, па је наредио бившој супрузи и деци да се иселе.

Свирепи злочин у породичној кући у селу Влашки До, како се сумња, одиграо се у ноћи између 4. и 5. септембра 2023., само неколико дана након што се мушкарац вратио из Аустрије, где је годинама живео и радио, а његово раскомадано тело је пронађено 60 километара даље, у шуми недалеко од Кучева и тада је покренута истрага која је резултирала хапшењем - мајке и ћерке и сина, који је претходно био у бекству.

Међутим, један од мештана Влашког Дола причао је за Ало! да многе ствари указују да је реч о ритуалу и секташком обреду.

- Она и њена деца су јако чудни. Нарочито она и ћерка. Облачили су се у црно, пре 20 сати нису излазили из куће. Дошли су код њега у кућу у време короне и од тада су правили хаос по целом имању. Убеђени смо да су били у секти, а да он о томе ништа није знао док је боравио у Аустрији. Мајка и њена ћерка су увек биле у црном с капуљачама на глави, ходали су спуштеног погледа, с рукавицама. Могао би да их видиш на улици само до зоре. Стално су се освртали око себе и били на опрезу - казао је тада један од мештана који је желео да остане анониман и додао застрашујуће детаље:

- Тај кревет који су запалили, чак и не мислим да су то урадили како би прикрили неке доказе. Мислим да је реч о неком њиховом ритуалу. Полиција је у кући нашла све и свашта, паљевине, лекове, ђубре, спаљен кревет... а поред тога сумња се да су са лешом боравили у кући дуже од једног дана. Нису га се ослободили одмах. Ко зна шта су урадили. Он је био предиван човек и домаћин човек, сигурно се шлогирао када је видео кућу, па су га убили - рекао је тада саговорник.

Бивша супруга убијеног је одмах по хапшењу признала злочин. Сумња се да је покушала да спасе децу и да целу кривицу свали на себе.

- Рекла је како је чекала да њен бивши муж заспи, па му је ставила пиштољ на главу да би пригушила пуцањ, те је повукла обарач. Она је описала шта се потом догодило. Према њеном исказу, узела је моторну тестеру и исекла његово тело - део по део. Како је полицији признала, прво је одсекла руке, ноге и главу, а онда преполовила труп. Све је запаковала у кесе, а онда се уз помоћ сина и ћерке решила тела. Правдала се тиме да је она била малтретирана јер је он био алкохоличар. Шта је прави мотив, утврдиће се истрагом - рекао је извор.

 

Извор:
Србија Данас/Ало
Аутор:
Пошаљите коментар
НЕМИЛОСРДНО УБИСТВО Полицајци пронашли бегунце који су близу Беча претукли земљаке- Старији човек тада подлегао повредама

НЕМИЛОСРДНО УБИСТВО Полицајци пронашли бегунце који су близу Беча претукли земљаке- Старији човек тада подлегао повредама

03.10.2024. 12:46 12:50
ИНЦИДЕНТ У ЖАБАРИМА Ученици 6. разреда ОДУЗЕТ НОЖ у основној школи

ИНЦИДЕНТ У ЖАБАРИМА Ученици 6. разреда ОДУЗЕТ НОЖ у основној школи

05.09.2023. 17:31 17:36
СТРАВА У МАКЕДОНИЈИ Пронађене мртве МАЈКА И ЋЕРКА, син и отац У ТЕШКОМ СТАЊУ
Najnovija policija

СТРАВА У МАКЕДОНИЈИ Пронађене мртве МАЈКА И ЋЕРКА, син и отац У ТЕШКОМ СТАЊУ

08.10.2024. 21:58 22:00
(ФОТО, ВИДЕО) НЕЗГОДА У ЦЕНТРУ ВЛАДИМИРАЦА Аутом „пробушио“ мост! Погледајте НЕВЕРОВАТАН СНИМАК
Najnovija policija

(ФОТО, ВИДЕО) НЕЗГОДА У ЦЕНТРУ ВЛАДИМИРАЦА Аутом „пробушио“ мост! Погледајте НЕВЕРОВАТАН СНИМАК

Вечерас је на мосту код базена у центру Владимираца дошло до незгоде. 
08.10.2024. 23:56 23:59