Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

JEZIVI DETALJI UBISTVA U ŽABARIMA Žena ubila bivšeg muža na spavanju, pa ga isekla na delove MEŠTANI UBEĐENI DA JE SEKTAŠKI RITUAL

09.10.2024. 10:03 10:36
Piše:
Foto: Pixabay.com

Telo muškarca(54) iz sela Vlaški Do kod Žabara pronađeno je raskomadano u šumi pre nešto više od godinu dana, a sumnja se da su u svemu učestvovali njegova bivša supruga, kao i sin i ćerka.

Meštani su posle zločina pričali za Alo! da veruju da je nesrećni Stevan ubijen u sektaškom obredu i da sve što je pronađeno posle zločina ukazuje na ritual.

Njegova bivša supruga(56) sumnjiči se da je njega najpre omamila lekovima, zatim ga upucala na spavanju. Posle toga je navodno uz pomoć sina  i ćerke (31) motornom testerom raskomadala telo koje su bacili u šumu kod Kučeva.

Kako bi prikrili dokaze, krevet u kome je nesrećni muškarac ležao tokom ubistva, a potom i prilikom sečenja tela osumnjičeni su navodno spalili s ciljem da uklone tragove nezapamćenog zločina.

Po našim saznanjima, sve se odigralo po njegovom  povratku iz Austrije i žestoke svađe. Govorio je kako je u kući i u dvorištu veliki nered, pa je naredio bivšoj supruzi i deci da se isele.

Svirepi zločin u porodičnoj kući u selu Vlaški Do, kako se sumnja, odigrao se u noći između 4. i 5. septembra 2023., samo nekoliko dana nakon što se muškarac vratio iz Austrije, gde je godinama živeo i radio, a njegovo raskomadano telo je pronađeno 60 kilometara dalje, u šumi nedaleko od Kučeva i tada je pokrenuta istraga koja je rezultirala hapšenjem - majke i ćerke i sina, koji je prethodno bio u bekstvu.

Međutim, jedan od meštana Vlaškog Dola pričao je za Alo! da mnoge stvari ukazuju da je reč o ritualu i sektaškom obredu.

- Ona i njena deca su jako čudni. Naročito ona i ćerka. Oblačili su se u crno, pre 20 sati nisu izlazili iz kuće. Došli su kod njega u kuću u vreme korone i od tada su pravili haos po celom imanju. Ubeđeni smo da su bili u sekti, a da on o tome ništa nije znao dok je boravio u Austriji. Majka i njena ćerka su uvek bile u crnom s kapuljačama na glavi, hodali su spuštenog pogleda, s rukavicama. Mogao bi da ih vidiš na ulici samo do zore. Stalno su se osvrtali oko sebe i bili na oprezu - kazao je tada jedan od meštana koji je želeo da ostane anoniman i dodao zastrašujuće detalje:

- Taj krevet koji su zapalili, čak i ne mislim da su to uradili kako bi prikrili neke dokaze. Mislim da je reč o nekom njihovom ritualu. Policija je u kući našla sve i svašta, paljevine, lekove, đubre, spaljen krevet... a pored toga sumnja se da su sa lešom boravili u kući duže od jednog dana. Nisu ga se oslobodili odmah. Ko zna šta su uradili. On je bio predivan čovek i domaćin čovek, sigurno se šlogirao kada je video kuću, pa su ga ubili - rekao je tada sagovornik.

Bivša supruga ubijenog je odmah po hapšenju priznala zločin. Sumnja se da je pokušala da spase decu i da celu krivicu svali na sebe.

- Rekla je kako je čekala da njen bivši muž zaspi, pa mu je stavila pištolj na glavu da bi prigušila pucanj, te je povukla obarač. Ona je opisala šta se potom dogodilo. Prema njenom iskazu, uzela je motornu testeru i isekla njegovo telo - deo po deo. Kako je policiji priznala, prvo je odsekla ruke, noge i glavu, a onda prepolovila trup. Sve je zapakovala u kese, a onda se uz pomoć sina i ćerke rešila tela. Pravdala se time da je ona bila maltretirana jer je on bio alkoholičar. Šta je pravi motiv, utvrdiće se istragom - rekao je izvor.

 

Izvor:
Srbija Danas/Alo
Autor:
Pošaljite komentar
NEMILOSRDNO UBISTVO Policajci pronašli begunce koji su blizu Beča pretukli zemljake- Stariji čovek tada podlegao povredama

NEMILOSRDNO UBISTVO Policajci pronašli begunce koji su blizu Beča pretukli zemljake- Stariji čovek tada podlegao povredama

03.10.2024. 12:46 12:50
INCIDENT U ŽABARIMA Učenici 6. razreda ODUZET NOŽ u osnovnoj školi

INCIDENT U ŽABARIMA Učenici 6. razreda ODUZET NOŽ u osnovnoj školi

05.09.2023. 17:31 17:36
STRAVA U MAKEDONIJI Pronađene mrtve MAJKA I ĆERKA, sin i otac U TEŠKOM STANJU
Najnovija policija

STRAVA U MAKEDONIJI Pronađene mrtve MAJKA I ĆERKA, sin i otac U TEŠKOM STANJU

08.10.2024. 21:58 22:00
(FOTO, VIDEO) NEZGODA U CENTRU VLADIMIRACA Autom „probušio“ most! Pogledajte NEVEROVATAN SNIMAK
Najnovija policija

(FOTO, VIDEO) NEZGODA U CENTRU VLADIMIRACA Autom „probušio“ most! Pogledajte NEVEROVATAN SNIMAK

Večeras je na mostu kod bazena u centru Vladimiraca došlo do nezgode. 
08.10.2024. 23:56 23:59