НИШТА БЕЗ МАМЕ
ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ АЛЕКСАНДРЕ ПРИЈОВИЋ!Певачица и „домаћица“ поделила породични рецепт „МАЛКИЦЕ“ ПОМОГЛА МАМА БОРКА
Певачица Александра Пријовић показала је свима каква је домаћица и како је уз помоћ и савете мајке породици припремила недељни ручак.
Певачица Александра Пријовић раније се похвалила својим умећем у кухињи када је на друштвеним мрежама поделила фотографију пуњених паприка које је направила уз помоћ мајке Борке.
- Овај историјски тренутак сам морала да забележим. Хвала мама на помоћи преко видео позива. Пуњене паприке и пире!
Састојци:600 г млевеног меса
2 главице црног лука
100 г пиринча
1 јаје
1 кашика алеве паприке
2 парадајза
12 паприка бабура
1 кашика брашна
0,5 л парадајз сока
мало уља
мало соли
бибер
суви биљни зачинПаприке опрати, извадити петељке и очистити од семенки. Црни лук ситно исецкати и продинстати га на мало уља. Додати млевено месо и зачине по укусу.Све кратко продинстати па додати пиринач и јаје. Овом смесом пунити паприке. Отворе паприке затворити танким комадом свежег парадајза.