light rain
16°C
03.10.2024.
Нови Сад
eur
117.032
usd
105.7964
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕ БАШ ЛЕПА СЛИКА НА "КАРАЂОРЂУ"

(УЖИВО) ВОЈВОДИНА - НОВИ ПАЗАР Крај утакмице, Воша није успела ни да изједначи ПАЗАРЦИ ПОБЕДИЛИ 1:0 ГОЛОМ ЈОШ У 30. СЕКУНДИ МЕЧА

02.10.2024. 18:37 21:12
Пише:
воша
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Новосадска Војводина на свом стадиону "Карађорђе" дочекује неугодну екипу Новог Пазара.

Нови Пазар је тријумфовао у Новом Саду над екипом домаће Војводине резултатом 1:0, који је на семафору исписан већ у 1. минуту утакмице.

90. мин. + 5

Утакмица је завршена

Гости из Новог Пазара су славили резултатом 1:0, голом који су постигли још у тридесетој секунди меча.

Последњих пет минута утакмице је владала ужарена атмосфера на терену. Гости су користили сваку прилику да испровоцирају противника и тако купе мало времена, а играчи Војводине су радо наседали на сваку провокацију.

Буквално сви на стадиону су једва чекали да судија одсвира крај меча и прекине мучење које је приказано на терену. Тим Војводине је у свлачионицу испраћен гласним негодовањем и погрдним повицима са трибина на рачун многих...

89. мин.

Велика гужва на терену, кошкање обе екипе, судија показао 3 жута и 1 црвени картон

Новопазарци су били у нападу по десној страни и лопта је отишла у аут, али играч гостију није хтео да прихвати лопту коју су му додали дечаци поред терена, шутнуо ју је и тражио нову. То је одмах испровоцирало домаће и брзо је настала велика гужва на том делу терена, где су се сјатили буквално сви из обе екипе.

Судија Марковић је на крају показао три жута (један домаћим и два гостујућим играчима), а неко са клупе Војводине је зарадио и црвени картон.

воша
Фото: Дневник/Ф. Бакић
84. мин.

Депу погодио стативу!

Кејлеб је сјајно проиграо Депуа, а овај одлично шутирао са ивице 16 метара у даљи угао. Голман Поповић је био немоћан, али је лопту зауставила статива.

77. мин.

Депу оборен, Аранђеловић траљаво шутирао

Добар напад Војводине повео је Депу али је пао у шеснаестерцу и док су сви на моменат погледали да ли ће судија свирати пенал, лопта се одбила ка Аранђеловићу. Међутим, уместо да по њој распали из прве, он је буквално сачекао да му голман Поповић уђе у шут и одбрани млак покушај ударца.

74. мин.

Лепа прилика за Антвија

Одличан пас за Антвија, који је неометан од играча Војводине имао довољно времена да се намести и шутира, али право у голмана Росића.

54. мин.

Прилика за Кејлеба

Одличну прилику да поравна резултат имао је и Кејлеб, који је сјајно пробио сам по левој страни и тукао у оквир гола, али је Поповић био добро постављен.

воша
Фото: Дневник/Ф. Бакић
51. мин.

Сјајна прилика за Кокановића

Могла је Воша да изједначи у 51. минуту. После добрих комбинација саиграча, Кокановић је са саме ивице казненог простора прецизно шутирао у даљи угао, гађајући саме рашље, али је голман Поповић направио још лепшу параду и изабцио лопту у корнер.

46. мин.

Први напад за Војводину, Величковић се обрукао

Почело је друго полувреме и први напад је имао домаћи тим. Величковић је био у доброј позицији за шут али се обрукао катастрофалним ударцем далеко од гола.

45. мин. + 2

Полувреме на Карађорђу, публика извиждала играче и стручни штаб Војводине

Завршено је прво полувреме, а новосадска публика није пропустила да звиждуцима искаже незадовољство, како због резултата на семафору, тако и због неубедљиве игре својих љубимаца, који практично ниједном нису успели озбиљније да угрозе гол противника током првог дела игре...

Иначе, посед лопте током првих 45 минута био је убедљиво на страни домаћина - 70 према 30%, али се то није крунисало головима Војводине, па чак ни правим, стопостотним шансама за погодак. Напротив, Воша је имала само један, неубедљив шут у овир гола, наспрам три шута противника, која су су лако могла бити претворена и у много убедљивију предност гостију из Новог Пазара.

43. мин.

Нова сјајна прилика за Љајића

Антви и Љајић одлично сарађују на овој утакмици. Први је одлично пробио по десниј страни кроз шеснаестерац и сјајно упослио Љајића поред збуњених играча Војводине. Овај је одлично пуца у ближи угао са свега 6-7 метара, али је голман Росић био на висини задатка.

воша
Фото: Дневник/Ф. Бакић
36. мин.

Депу у шанси

Депу је био сам очи у очи са Поповићем, али у паду није успео боље да закачи лопту, него да њоме високо пребаци и голмана и његов гол.

33. мин.

Црномарковић шутира преко пречке

Да је био прецизнији, могао је Црномарковић и у инфериорнијој игри Војводине да донесе изједначење. Шутирао је са велике даљине, али је његова лопта отишла мало изнад пречке голмана Поповића.

32. мин.

Сјајна прилика Љајића

Одлично је предриблао Љајић одбрану Војводине и снажно пуцао са ивице казненог простора али мало поред гола.

24. мин.

Прилика за Кејлеба, Војводина тражила пенал

Одличну прилику за Војводину је имао Кејлеб, који са петерца снажно тукао, али је његов шут озблокиран. Рекламирали су играчи Војводине да је шут заустављен руком, али је судија само одмахнуо главом.

22. мин.

Стопостотна прилика Ђурановића

Нови траљав напад Војводине преокренут је у брз контранапад Новог Пазара. Зачас су гости створили вишак пред голом Војводине и Ђурановић је истрчао сам пред голмана Росића и покушао да га пребаци, али је лопта завршила мало поред леве стативе.

11. мин.

Замало 2:0 за Нови Пазар

Већ у наредном нападу Новопазарци су имали одличну прилику да увећају предност. Стрелац првог гола је одлично упослио Адема Љајића, али је овај пуцао право у голмана Војводине.

10. мин.

Први шут Војводине ка голу

Прва прилика за Војводину је пропуштена, голман Поповић је добро интервенисао.

1. мин.

ГОЛ! Нови Пазар води 1:0, стрелац Антви

тек што је меч почео, потпуна конфузија у редовима Војводине и већ након тридесетак секунди гости су повели! Родни Антви се нашао сам пред голманом Новосађана и није му било тешко да му лопту пошаље иза леђа.

воша
Фото: Dnevnik.rs
0. мин.

Екипе су изашле на терен

Екипе оба тима су изашле на терен и сваког тренутка се очекује почетак утакмице на "Карађорђу".

Како је обећао стручни штаб, Новосађани ће покушати да у заосталој утакмици другог кола Суперлиге Србије дођу до сва три бода.

Шеф стручног штаба је чак најавио да је победа апсолутни императив.

воша
Фото: Dnevnik.rs

Томе у прилог иде и чињеница да Пазарци у претходних 10 утакмица нису победили у Новом Саду.

Утакмица се није одиграла када је требало јер је Војводина имала европски меч против Ајакса.

Екипе су једна уз другу на табели Суперлиге - Воша је на 10. позицији, са само бодом више од данашњег противника.

табела
Фото: Google.com

Меч почиње у 19 часова, а портал Dnevnik.rs ће уживо пратити дешавања на терену.

Радио телевизије Војводине на свом првом програму уживо преноси утакмицу Војводина – Нови Пазар, те вам је најбоље да остатак меча гледате тамо.

 

Извор:
Dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар
ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ У СРЕДУ НА „КАРАЂОРЂУ“ ДОМАЋИНИ НОВОМ ПАЗАРУ (19): Победа је Вошин императив
2

ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ У СРЕДУ НА „КАРАЂОРЂУ“ ДОМАЋИНИ НОВОМ ПАЗАРУ (19): Победа је Вошин императив

01.10.2024. 15:33 15:54