Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NE BAŠ LEPA SLIKA NA "KARAĐORĐU"

(UŽIVO) VOJVODINA - NOVI PAZAR Kraj utakmice, Voša nije uspela ni da izjednači PAZARCI POBEDILI 1:0 GOLOM JOŠ U 30. SEKUNDI MEČA

02.10.2024. 18:37 21:12
Piše:
воша
Foto: Dnevnik/F. Bakić

Novosadska Vojvodina na svom stadionu "Karađorđe" dočekuje neugodnu ekipu Novog Pazara.

Novi Pazar je trijumfovao u Novom Sadu nad ekipom domaće Vojvodine rezultatom 1:0, koji je na semaforu ispisan već u 1. minutu utakmice.

90. min. + 5

Utakmica je završena

Gosti iz Novog Pazara su slavili rezultatom 1:0, golom koji su postigli još u tridesetoj sekundi meča.

Poslednjih pet minuta utakmice je vladala užarena atmosfera na terenu. Gosti su koristili svaku priliku da isprovociraju protivnika i tako kupe malo vremena, a igrači Vojvodine su rado nasedali na svaku provokaciju.

Bukvalno svi na stadionu su jedva čekali da sudija odsvira kraj meča i prekine mučenje koje je prikazano na terenu. Tim Vojvodine je u svlačionicu ispraćen glasnim negodovanjem i pogrdnim povicima sa tribina na račun mnogih...

89. min.

Velika gužva na terenu, koškanje obe ekipe, sudija pokazao 3 žuta i 1 crveni karton

Novopazarci su bili u napadu po desnoj strani i lopta je otišla u aut, ali igrač gostiju nije hteo da prihvati loptu koju su mu dodali dečaci pored terena, šutnuo ju je i tražio novu. To je odmah isprovociralo domaće i brzo je nastala velika gužva na tom delu terena, gde su se sjatili bukvalno svi iz obe ekipe.

Sudija Marković je na kraju pokazao tri žuta (jedan domaćim i dva gostujućim igračima), a neko sa klupe Vojvodine je zaradio i crveni karton.

воша
Foto: Dnevnik/F. Bakić
84. min.

Depu pogodio stativu!

Kejleb je sjajno proigrao Depua, a ovaj odlično šutirao sa ivice 16 metara u dalji ugao. Golman Popović je bio nemoćan, ali je loptu zaustavila stativa.

77. min.

Depu oboren, Aranđelović traljavo šutirao

Dobar napad Vojvodine poveo je Depu ali je pao u šesnaestercu i dok su svi na momenat pogledali da li će sudija svirati penal, lopta se odbila ka Aranđeloviću. Međutim, umesto da po njoj raspali iz prve, on je bukvalno sačekao da mu golman Popović uđe u šut i odbrani mlak pokušaj udarca.

74. min.

Lepa prilika za Antvija

Odličan pas za Antvija, koji je neometan od igrača Vojvodine imao dovoljno vremena da se namesti i šutira, ali pravo u golmana Rosića.

54. min.

Prilika za Kejleba

Odličnu priliku da poravna rezultat imao je i Kejleb, koji je sjajno probio sam po levoj strani i tukao u okvir gola, ali je Popović bio dobro postavljen.

воша
Foto: Dnevnik/F. Bakić
51. min.

Sjajna prilika za Kokanovića

Mogla je Voša da izjednači u 51. minutu. Posle dobrih kombinacija saigrača, Kokanović je sa same ivice kaznenog prostora precizno šutirao u dalji ugao, gađajući same rašlje, ali je golman Popović napravio još lepšu paradu i izabcio loptu u korner.

46. min.

Prvi napad za Vojvodinu, Veličković se obrukao

Počelo je drugo poluvreme i prvi napad je imao domaći tim. Veličković je bio u dobroj poziciji za šut ali se obrukao katastrofalnim udarcem daleko od gola.

45. min. + 2

Poluvreme na Karađorđu, publika izviždala igrače i stručni štab Vojvodine

Završeno je prvo poluvreme, a novosadska publika nije propustila da zvižducima iskaže nezadovoljstvo, kako zbog rezultata na semaforu, tako i zbog neubedljive igre svojih ljubimaca, koji praktično nijednom nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gol protivnika tokom prvog dela igre...

Inače, posed lopte tokom prvih 45 minuta bio je ubedljivo na strani domaćina - 70 prema 30%, ali se to nije krunisalo golovima Vojvodine, pa čak ni pravim, stopostotnim šansama za pogodak. Naprotiv, Voša je imala samo jedan, neubedljiv šut u ovir gola, naspram tri šuta protivnika, koja su su lako mogla biti pretvorena i u mnogo ubedljiviju prednost gostiju iz Novog Pazara.

43. min.

Nova sjajna prilika za Ljajića

Antvi i Ljajić odlično sarađuju na ovoj utakmici. Prvi je odlično probio po desnij strani kroz šesnaesterac i sjajno uposlio Ljajića pored zbunjenih igrača Vojvodine. Ovaj je odlično puca u bliži ugao sa svega 6-7 metara, ali je golman Rosić bio na visini zadatka.

воша
Foto: Dnevnik/F. Bakić
36. min.

Depu u šansi

Depu je bio sam oči u oči sa Popovićem, ali u padu nije uspeo bolje da zakači loptu, nego da njome visoko prebaci i golmana i njegov gol.

33. min.

Crnomarković šutira preko prečke

Da je bio precizniji, mogao je Crnomarković i u inferiornijoj igri Vojvodine da donese izjednačenje. Šutirao je sa velike daljine, ali je njegova lopta otišla malo iznad prečke golmana Popovića.

32. min.

Sjajna prilika Ljajića

Odlično je predriblao Ljajić odbranu Vojvodine i snažno pucao sa ivice kaznenog prostora ali malo pored gola.

24. min.

Prilika za Kejleba, Vojvodina tražila penal

Odličnu priliku za Vojvodinu je imao Kejleb, koji sa peterca snažno tukao, ali je njegov šut ozblokiran. Reklamirali su igrači Vojvodine da je šut zaustavljen rukom, ali je sudija samo odmahnuo glavom.

22. min.

Stopostotna prilika Đuranovića

Novi traljav napad Vojvodine preokrenut je u brz kontranapad Novog Pazara. Začas su gosti stvorili višak pred golom Vojvodine i Đuranović je istrčao sam pred golmana Rosića i pokušao da ga prebaci, ali je lopta završila malo pored leve stative.

11. min.

Zamalo 2:0 za Novi Pazar

Već u narednom napadu Novopazarci su imali odličnu priliku da uvećaju prednost. Strelac prvog gola je odlično uposlio Adema Ljajića, ali je ovaj pucao pravo u golmana Vojvodine.

10. min.

Prvi šut Vojvodine ka golu

Prva prilika za Vojvodinu je propuštena, golman Popović je dobro intervenisao.

1. min.

GOL! Novi Pazar vodi 1:0, strelac Antvi

tek što je meč počeo, potpuna konfuzija u redovima Vojvodine i već nakon tridesetak sekundi gosti su poveli! Rodni Antvi se našao sam pred golmanom Novosađana i nije mu bilo teško da mu loptu pošalje iza leđa.

воша
Foto: Dnevnik.rs
0. min.

Ekipe su izašle na teren

Ekipe oba tima su izašle na teren i svakog trenutka se očekuje početak utakmice na "Karađorđu".

Kako je obećao stručni štab, Novosađani će pokušati da u zaostaloj utakmici drugog kola Superlige Srbije dođu do sva tri boda.

Šef stručnog štaba je čak najavio da je pobeda apsolutni imperativ.

воша
Foto: Dnevnik.rs

Tome u prilog ide i činjenica da Pazarci u prethodnih 10 utakmica nisu pobedili u Novom Sadu.

Utakmica se nije odigrala kada je trebalo jer je Vojvodina imala evropski meč protiv Ajaksa.

Ekipe su jedna uz drugu na tabeli Superlige - Voša je na 10. poziciji, sa samo bodom više od današnjeg protivnika.

табела
Foto: Google.com

Meč počinje u 19 časova, a portal Dnevnik.rs će uživo pratiti dešavanja na terenu.

Radio televizije Vojvodine na svom prvom programu uživo prenosi utakmicu Vojvodina – Novi Pazar, te vam je najbolje da ostatak meča gledate tamo.

 

Izvor:
Dnevnik.rs
Autor:
Pošaljite komentar
FUDBALERI VOJVODINE U SREDU NA „KARAĐORĐU“ DOMAĆINI NOVOM PAZARU (19): Pobeda je Vošin imperativ
2

FUDBALERI VOJVODINE U SREDU NA „KARAĐORĐU“ DOMAĆINI NOVOM PAZARU (19): Pobeda je Vošin imperativ

01.10.2024. 15:33 15:54