scattered clouds
8°C
01.10.2024.
Нови Сад
eur
117.084
usd
104.867
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Близанцима је прави тренутак за путовање, Шкорпије нека охрабре некога на емотивном плану

01.10.2024. 02:09 02:09
Пише:
Фото: Pixabay.com / dnevnik.rs

ОВАН: Да­нас вам при­ја­те­љи мо­гу би­ти од ве­ли­ке по­мо­ћи. Укљу­чи­те их у ре­ша­ва­ње про­бле­ма и пре­ва­зи­ла­же­ње иза­зо­ва ко­ји су пред ва­ма. Окол­но­сти су по­вољ­не да на љу­бав­ном пла­ну пре­у­зме­те ини­ци­ја­ти­ву у оче­ки­ва­њу по­зи­тив­ног ис­хо­да. Бу­ди­те фи­зич­ки што ак­тив­ни­ји.

БИК: Од са­мог по­чет­ка ове рад­не сед­ми­це има­те ути­сак да са­мо де­ли­мич­но успе­ва­те да оства­ри­те оно што сте пла­ни­ра­ли. Све се до­дат­но ком­пли­ку­је са по­ве­ћа­ним оби­мом по­сла. Ор­га­ни­зуј­те не­ко оку­пља­ње при­ја­те­ља или за­јед­нич­ко кра­ће пу­то­ва­ње. При­ја­ће вам про­ме­на.

БЛИЗАНЦИ: По­сао ће то­ком да­на од вас зах­те­ва­ти мно­го енер­ги­је и би­ће по­треб­но да во­ди­те ра­чу­на и о нај­сит­ни­јим де­та­љи­ма и да не до­зво­ли­те про­пу­сте. Уко­ли­ко пла­ни­ра­те не­ко за­јед­нич­ко пу­то­ва­ње, са­да је пра­ви тре­ну­так да то и оства­ри­те. При­јао би вам бо­ра­вак у при­ро­ди.

РАК: По­сто­је мо­гућ­но­сти за са­рад­њу са ино­стран­ством и то вам да­је до­дат­ни ве­тар у ле­ђа. Оче­ку­је вас мно­го по­сла, али труд се увек ис­пла­ти. Од­ли­чан дан је пред ва­ма да и ина­че до­бар од­нос са во­ље­ном осо­бом још ви­ше про­ду­би­те. Из­бе­га­вај­те за­гу­шљи­ве про­сто­ри­је.

ЛАВ: Би­ће вам нео­п­ход­но мно­го сна­ге и упор­но­сти да ис­тра­је­те у пла­но­ви­ма ко­је пра­ви­те. Не­мој­те од­у­ста­ја­ти, иако ће­те не­ке ства­ри мо­ра­ти и по не­ко­ли­ко пу­та да по­на­вља­те. Сва­ка за­јед­нич­ка ак­тив­ност оди­са­ће по­зи­тив­ном енер­ги­јом и ла­ко ће­те се до­го­ва­ра­ти око све­га.

ДЕВИЦА: На са­мом по­чет­ку ове рад­не сед­ми­це ва­ша спо­соб­ност ко­му­ни­ка­ци­је је у пу­ном за­ма­ху, а на­ро­чи­то при­ли­ком пред­ста­вља­ња но­вих иде­ја. Ва­шој во­ље­ној осо­би и ва­ма при­ја­ће из­ве­сна про­ме­на у сва­ко­дне­ви­ци. Опу­сти­ће вас и учи­ни­ти до­бро ва­шој ве­зи. До­брог сте здра­вља.

ВАГА: Мо­же­те оче­ки­ва­ти но­ве по­сло­ве у то­ку да­на, као и ко­му­ни­ка­ци­ју са но­вим са­рад­ни­ци­ма. Про­ме­не до­че­кај­те спрем­ни уз са­вет да ре­ал­но про­це­ни­те све мо­гућ­но­сти. До­бро се сла­же­те са дра­гом осо­бом и тре­ба­ло би да, уз ма­ло тру­да, ускла­ди­те за­јед­нич­ке ак­тив­но­сти.

ШКОРПИЈА: Од­ре­ђе­не при­ли­ке, на ко­је мо­жда ни­сте ни ра­чу­на­ли, са­ме ће вам се отво­ри­ти. Са­да је пра­ви тре­ну­так да се по­кре­ну. За сло­бод­не пред­став­ни­ке овог зна­ка по­сто­ји мо­гућ­ност да не­ко же­ли да вам се при­бли­жи, па ма­ло охра­бре­ња са ва­ше стра­не не би би­ло на од­мет.

СТРЕЛАЦ: Да­нас има­те до­вољ­но мо­ти­ва и ела­на да кон­кре­ти­зу­је­те не­ке до­го­во­ре. Та­ко­ђе, мо­же­те уне­ти не­ке за­ни­мљи­ве и по­зи­тив­не про­ме­не у рад­ну сва­ко­дне­ви­цу. До­бар дан је пред ва­ма и на емо­тив­ном пла­ну, јер све не­до­у­ми­це ре­ша­ва­те на јед­но­ста­ван на­чин и са раз­у­ме­ва­њем.

ЈАРАЦ: Дан је по­го­дан да не­ке од за­по­че­тих ак­тив­но­сти за­вр­ши­те и пре пред­ви­ђе­них ро­ко­ва. Мо­гу­ће је и да ће­те до­би­ти по­моћ од не­ко­га на ко­га ни­сте ра­чу­на­ли. У при­ват­ном жи­во­ту вра­ћа вам се про­блем из про­шло­сти, ко­ји је био ве­о­ма на­по­ран по вас. Здра­вље је до­бро.

ВОДОЛИЈА: По­слов­на сва­ко­дне­ви­ца од­ви­ја се без ве­ћих уз­бу­ђе­ња. Са­мо во­ди­те ра­чу­на да, пре све­га, за­вр­ши­те по­сло­ве ко­је сте већ за­по­че­ли. Пред ва­ма је до­бар пе­ри­од за дру­же­ње и про­вод. Ис­ко­ри­сти­те по­вољ­не аспек­те и ужи­вај­те. Из­бе­га­вај­те ма­сну хра­ну и ви­ше се кре­ћи­те.

РИБЕ: Не до­зво­ли­те да вас уз­не­ми­ра­ва чи­ње­ни­ца да из­ве­сне осо­бе из ва­шег по­слов­ног окру­же­ња спо­ри­је ре­а­гу­ју у од­ре­ђе­ним си­ту­а­ци­ја­ма. Да­нас од во­ље­не осо­бе до­би­ја­те ви­ше па­жње не­го што да­је­те. Уз­вра­ти­ће­те дру­гом при­ли­ком. Не­ма­те здрав­стве­них про­бле­ма.

 

 

Извор:
Dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар