light rain
12°C
29.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0955
usd
104.8397
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Близанце очекује ПРОМЕНА НА ПОСЛУ, Ваге улазе у ЉУБАВНУ АВАНТУРУ, а ево ком знаку ће у октобру ИЋИ СВЕ НАРУКУ

29.09.2024. 13:05 13:05
Пише:
Фото: pixabay.com / dnevnik.rs

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 29. септембра до 5. октобра

ОВАН: Многима се покрећу нови послови или могу увести новине у постојећи систем пословања. Бићете задовољни својим радом генерално посматрано. Сви који имају ортачке послове или се баве јавним послом могу очекивати успех. Могућ је неки ненадани већи прилив новца. На емотивном сегменту живота постоји могућност битног познанства. Добро посматрајте око себе и немојте бежати од љубави. Заузети, појачане страсти, па избегавајте несугласице. Опрез на вирусне инфекције.

БИК: На пословном сегменту живота можете очекивати само позитивне околности, па ће тако уследити унапређење или промене набоље. Свакако, задовољство неће изостати код вас када је реч о пословним приликама. Појачана потрошња новца је аспектована, па ту мало припазите. У љубавним односима можете очекивати лепа дешавања. Неко одраније вам покреће пријатне емоције. Ако је било несугласица, ситуација се поправља код заузетих. Могући проблеми са дисајним органима.

БЛИЗАНЦИ: Време које долази биће оно у којем вам посао неће тешко пасти. Промене су могуће код појединих припадника овог знака. У сваком случају финансије су стабилне, па се нећете претерано потресати око тога што се буде догађало на пословном плану. Време је да се опустите и уживате у љубави. Неко из радног окружења флертује са вама, па је савет да се прикључите и пратите ритам и енергију те особе. Када је о здрављу реч, ви се добро осећате, само се припазите прехлада.

РАК: Одличан период за особе које се баве приватним послом. Остали без већих промена по питању аспеката који су у вези са радним местом и послом. Финансије су код вас ове недеље добре. Одличан период за љубав наступиће у наредним данима. Многи могу ући у озбиљну емотивну везу, која ће одисати складом и одједном остварити невероватну љубав. Заузети, хармоничан однос са вољеном особом. Промене расположења и нервоза могу бити присутне. Више квалитетног одмора је потребно.

ЛАВ: Бићете задовољни својим радом. Добра комуникација са сарадницима је присутна током ове недеље. Сви који се баве комуникативним пословима или приватним бизнисом, могу очекивати просперитет. Обратите пажњу на расипање новца из буџета. Могуће је да вас изненади један позив на који дуго чекате. Неко из окружења или са краћег пута ће вас пријатно изненадити. Заузети, радите на доброј комуникацији и разумевању. Могући проблеми са крвним притиском и циркулацијом.

ДЕВИЦА: Одличан период за вас на пољу каријере и статуса генерално. Новца ће бити и остварићете своје циљеве. Само корачајте храбро напред ка ономе што вас чека и што сте заслужили. На емотивном сегменту живота могући су занимљиви сусрети, а задовољство неће изостати. Неки од вас могу добити непријатан глас о бившој љубави, али не дајте да вас то поремети и избаци из колосека. Поједини могу ући у емотивну везу. Заузети, код вас осцилације у односу. Могући проблеми са варењем.

ВАГА: Доста позитивних ствари ће се догодити, када сте ви у питању. Боље финансије и бољи односи у радном окружењу допринеће и вашем сјајном расположењу, а ту енергију преносићете и на друге. Могући су уласци у авантуре код слободних припадника знака. Изађите и забавите се, немојте себе ограничавати и устручавати се. Ако нисте до сада започели везу, сачекајте својих пет минута. Заузети, имајте храбрости за корак даље. Благи опрез од вирусних инфекција и опрез на исхрану.

ШКОРПИЈА: Није време за битне промене на вашем радном месту. Имаћете успеха свакако и бићете задовољни својим финансијама. За радикалније промене октобар ће вам више ићи наруку. Овај период ће пријати многим припадницима знака. На емотивном сегменту живота многи ће заблистати пуним сјајем, па искористите то. Заузети, пролазно незадовољство које може бити краткотрајно, појавиће се ове недеље. Не би требало бити већих здравствених проблема.

СТРЕЛАЦ: Могућност остварења планова, а онда следе промене које ће вам пријати. Финансије се поправљају ако је било блокада, само покажите овог пута да умете с новцем и боље га организујте. Дружења, изласци и лепа познанства су наглашена код слободних припадника знака. Неко ће вас привући као магнет, а на вама је да одлучите шта ћете желети од тог односа. Заузети, могућност пролазног незадовољства и сумње на прељубу. Обратите пажњу на дигестивне органе и крвни притисак.

ЈАРАЦ: За вас доста позитивних дешавања доноси космос ове седмице. Успех и просперитет ће уследити када се најмање будете надали, а ефекат свог рада моћи ћете дуго да гледате. Бићете задовољни током дешавања, као и финансијском ситуацијом. У љубави ће уследити леп период. Искористите другу половину недеље и прихватите изазове пред које будете стављени. Можете ући у квалитетну везу. Заузети, такође одличан период за вас. Могућност проблема са коштаним системом.

ВОДОЛИЈА: Промене и иновације су могуће током наредних дана. Време је да се опустите и уживате у ономе што ће се одвијати, иако вас можда сада плаши неизвесност у којој сте. Задовољство неће изостати, то је сигурно, посебно ако дуго чекате глас о неком новцу. На љубавном сегменту постоји могућност познанства преко посла и каријере. Љубави ће бити код вас у изобиљу, али на вама је да кључне ствари одлучите и решите. Заузети, могуће веридбе. Могућа појава хроничних тегоба.

РИБЕ: Биће посла, али и задовољства за многе који сарађују са иностранством. Остали, мање несугласице и пролазно незадовољство је могуће кроз поље каријере и посла уопштено. Остварићете ваше снове уз помоћ старије мушке особе, само јој се приклоните и послушајте њене савете. Некима особа која не живи близу може изјавити љубав. Заузети, код вас у односу се могу јавити тензије због нечега што прећуткујете партнеру. Савет је да будете скроз искрени. Више се крећите и јачајте имунитет.

IG: @tvoja_natalna_karta

Извор:
dnevnik.rs
Аутор:
Пошаљите коментар