Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje PROMENA NA POSLU, Vage ulaze u LJUBAVNU AVANTURU, a evo kom znaku će u oktobru IĆI SVE NARUKU

29.09.2024. 13:05 13:05
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 29. septembra do 5. oktobra

OVAN: Mnogima se pokreću novi poslovi ili mogu uvesti novine u postojeći sistem poslovanja. Bićete zadovoljni svojim radom generalno posmatrano. Svi koji imaju ortačke poslove ili se bave javnim poslom mogu očekivati uspeh. Moguć je neki nenadani veći priliv novca. Na emotivnom segmentu života postoji mogućnost bitnog poznanstva. Dobro posmatrajte oko sebe i nemojte bežati od ljubavi. Zauzeti, pojačane strasti, pa izbegavajte nesuglasice. Oprez na virusne infekcije.

BIK: Na poslovnom segmentu života možete očekivati samo pozitivne okolnosti, pa će tako uslediti unapređenje ili promene nabolje. Svakako, zadovoljstvo neće izostati kod vas kada je reč o poslovnim prilikama. Pojačana potrošnja novca je aspektovana, pa tu malo pripazite. U ljubavnim odnosima možete očekivati lepa dešavanja. Neko odranije vam pokreće prijatne emocije. Ako je bilo nesuglasica, situacija se popravlja kod zauzetih. Mogući problemi sa disajnim organima.

BLIZANCI: Vreme koje dolazi biće ono u kojem vam posao neće teško pasti. Promene su moguće kod pojedinih pripadnika ovog znaka. U svakom slučaju finansije su stabilne, pa se nećete preterano potresati oko toga što se bude događalo na poslovnom planu. Vreme je da se opustite i uživate u ljubavi. Neko iz radnog okruženja flertuje sa vama, pa je savet da se priključite i pratite ritam i energiju te osobe. Kada je o zdravlju reč, vi se dobro osećate, samo se pripazite prehlada.

RAK: Odličan period za osobe koje se bave privatnim poslom. Ostali bez većih promena po pitanju aspekata koji su u vezi sa radnim mestom i poslom. Finansije su kod vas ove nedelje dobre. Odličan period za ljubav nastupiće u narednim danima. Mnogi mogu ući u ozbiljnu emotivnu vezu, koja će odisati skladom i odjednom ostvariti neverovatnu ljubav. Zauzeti, harmoničan odnos sa voljenom osobom. Promene raspoloženja i nervoza mogu biti prisutne. Više kvalitetnog odmora je potrebno.

LAV: Bićete zadovoljni svojim radom. Dobra komunikacija sa saradnicima je prisutna tokom ove nedelje. Svi koji se bave komunikativnim poslovima ili privatnim biznisom, mogu očekivati prosperitet. Obratite pažnju na rasipanje novca iz budžeta. Moguće je da vas iznenadi jedan poziv na koji dugo čekate. Neko iz okruženja ili sa kraćeg puta će vas prijatno iznenaditi. Zauzeti, radite na dobroj komunikaciji i razumevanju. Mogući problemi sa krvnim pritiskom i cirkulacijom.

DEVICA: Odličan period za vas na polju karijere i statusa generalno. Novca će biti i ostvarićete svoje ciljeve. Samo koračajte hrabro napred ka onome što vas čeka i što ste zaslužili. Na emotivnom segmentu života mogući su zanimljivi susreti, a zadovoljstvo neće izostati. Neki od vas mogu dobiti neprijatan glas o bivšoj ljubavi, ali ne dajte da vas to poremeti i izbaci iz koloseka. Pojedini mogu ući u emotivnu vezu. Zauzeti, kod vas oscilacije u odnosu. Mogući problemi sa varenjem.

VAGA: Dosta pozitivnih stvari će se dogoditi, kada ste vi u pitanju. Bolje finansije i bolji odnosi u radnom okruženju doprineće i vašem sjajnom raspoloženju, a tu energiju prenosićete i na druge. Mogući su ulasci u avanture kod slobodnih pripadnika znaka. Izađite i zabavite se, nemojte sebe ograničavati i ustručavati se. Ako niste do sada započeli vezu, sačekajte svojih pet minuta. Zauzeti, imajte hrabrosti za korak dalje. Blagi oprez od virusnih infekcija i oprez na ishranu.

ŠKORPIJA: Nije vreme za bitne promene na vašem radnom mestu. Imaćete uspeha svakako i bićete zadovoljni svojim finansijama. Za radikalnije promene oktobar će vam više ići naruku. Ovaj period će prijati mnogim pripadnicima znaka. Na emotivnom segmentu života mnogi će zablistati punim sjajem, pa iskoristite to. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo koje može biti kratkotrajno, pojaviće se ove nedelje. Ne bi trebalo biti većih zdravstvenih problema.

STRELAC: Mogućnost ostvarenja planova, a onda slede promene koje će vam prijati. Finansije se popravljaju ako je bilo blokada, samo pokažite ovog puta da umete s novcem i bolje ga organizujte. Druženja, izlasci i lepa poznanstva su naglašena kod slobodnih pripadnika znaka. Neko će vas privući kao magnet, a na vama je da odlučite šta ćete želeti od tog odnosa. Zauzeti, mogućnost prolaznog nezadovoljstva i sumnje na preljubu. Obratite pažnju na digestivne organe i krvni pritisak.

JARAC: Za vas dosta pozitivnih dešavanja donosi kosmos ove sedmice. Uspeh i prosperitet će uslediti kada se najmanje budete nadali, a efekat svog rada moći ćete dugo da gledate. Bićete zadovoljni tokom dešavanja, kao i finansijskom situacijom. U ljubavi će uslediti lep period. Iskoristite drugu polovinu nedelje i prihvatite izazove pred koje budete stavljeni. Možete ući u kvalitetnu vezu. Zauzeti, takođe odličan period za vas. Mogućnost problema sa koštanim sistemom.

VODOLIJA: Promene i inovacije su moguće tokom narednih dana. Vreme je da se opustite i uživate u onome što će se odvijati, iako vas možda sada plaši neizvesnost u kojoj ste. Zadovoljstvo neće izostati, to je sigurno, posebno ako dugo čekate glas o nekom novcu. Na ljubavnom segmentu postoji mogućnost poznanstva preko posla i karijere. Ljubavi će biti kod vas u izobilju, ali na vama je da ključne stvari odlučite i rešite. Zauzeti, moguće veridbe. Moguća pojava hroničnih tegoba.

RIBE: Biće posla, ali i zadovoljstva za mnoge koji sarađuju sa inostranstvom. Ostali, manje nesuglasice i prolazno nezadovoljstvo je moguće kroz polje karijere i posla uopšteno. Ostvarićete vaše snove uz pomoć starije muške osobe, samo joj se priklonite i poslušajte njene savete. Nekima osoba koja ne živi blizu može izjaviti ljubav. Zauzeti, kod vas u odnosu se mogu javiti tenzije zbog nečega što prećutkujete partneru. Savet je da budete skroz iskreni. Više se krećite i jačajte imunitet.

IG: @tvoja_natalna_karta

Izvor:
dnevnik.rs
Autor:
Pošaljite komentar