clear sky
32°C
27.09.2024.
Нови Сад
eur
117.0936
usd
105.0544
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ЦЕО ХОЛИВУД СТРАХУЈЕ ЗБОГ ДИДИЈЕВИХ БЕЛИХ ЖУРКИ Ево ко је оргијао са репером, изашао цео списак

27.09.2024. 09:48 13:42
Пише:
Бијонсе
Фото: Screenshot YouTube/ilustracija

Детаљи са журки које је некада организовао Паф Деди изазвали су незапамћени шок, а на листи званица налазе се водећа имена светског шоу бизниса.

Шушка се да репер поседује снимке са баханалија због чега су бројне познате личности у страху.

Пи Диди је ухапшен прошле недеље у Њујорку, терети се за рекетирање, проституцију и трговину људима, односно да је сексуално злостављао жене и да их је приморавао да учествују на забавама, уз претње, дрогирање и остале облике насиља. Већина тих злодела дешавала се на журкама са светски познатим званицама.

Детаље блудних журки открива Том Леонард, који за Даилy Маил пише да је Диди 2000-их организовао једну од својих "белих забава", где је поручио: "Све смо вас нахранили, дали смо вам пиће, сад је време да уживате у животу. Ово је прослава живота. Ово је права бела забава. Деца имају један сат да оду и онда се ово претвара у нешто што ћете, када будете старији, желети да посетите".

Блудне журке организовао је годинама, некада је било и до 1.000 гостију, а међу славним истицали су се Бијонсе, Џеј Зи, Наоми Кембел, која се дистанцирала од Шона Комбса након оптужби, Кање Вест, Леонардо Дикаприо, Мараја Кери, Сара Џесика Паркер и Расел Бренд.

Мараја
Фото: Screenshot YouTube

Постоје фотографије које су забележене на забавама, које би почеле у току дана и трајале до јутра. Славне званице одбијале су да одговарају на питања о баханалијама, само би се смешили и давали неодређене коментаре.

Фотографије са једне забаве приказују девојке у топлесу како поливају шампањцем мушкарца у базену, док су уз репера две девојке које носе само доњи део бикинија и љубе се.

"Мислим да је половина људи тамо било гола", рекла је Клои Кардашијан пре 10 година. Блиска са Дидијем била је и Ким Кардашијан и многи сматрају да се ријалити клан прославио захваљујући познанству са репером.

Како пише Дејли Мејл, велики број славних личности стрепи да се не нађе у центру скандала. У оптужбама против Дидија не помињу се "беле забаве", већ приватне хотелске журке (фрик-офс) на којима је репер дрогирао своје жртве и терао их на сексуалне радње. Он је све време посматрао и снимао их.

Након скандалозних дешавања плаћао је поправке у хотелима и давао новац свима који су учествовали на бизарним журкама. Биле су то приватне секс-забаве на које су долазиле и проститутке, служиле су се огромне количине алкохола, дроге, дечја уља и лубриканти. На једном таквом догађају била је и његова бивша девојка Каси која га је прва оптужила за сексуално злостављање.

Шон Комбс, односно Пи Диди често је снимао оне који су долазили на забаве како би имао доказе и спречио све умешане да се жале, наводи британски лист.

Паф Деди негира све оптужбе, а ових дана се коментарише да је и Ашер био на журкама блуда и неморала. Он је обрисао све објаве са Икс мреже, што је многима пробудило сумњу.

Помиње се и Џастин Бибер којем је Диди био нека врста ментора. Скандалозни снимци намећу бројна питања о томе шта се заправо крило иза њиховог односа (Бибер је у то време био малолетан).

На листи је и поменута Наоми Кембел која је наводно била у вези са контроверзним репером, као и Џенифер Лопез која се са њим забављала од 1999. до 2001. Ту је и Ештон Кучер који је изјавио да се на "Дидијевим забавама догађа много тога".

"Имам много тога да кажем, али не смем. Дакле, ух... Приче о Дидијевој журки, то су нека чудна сећања", рекао је Кучер, пише Пејџ сикс.

Гости Дидијевих журки били су и Парис Хилтон, која није желела да коментарише оптужбе против репера, Ники Хилтон, Рита Ора, Томи Ли и Памела Андерсон, Ник Кенон, Хауард Стерн, Арета Френклин и Марта Стјуарт.

На прослави Дидијевог 50. рођендана били су Џеј Зи, Бијонсе, Дајана Рос, Снуп Дог, Кевин Харт, Ким и Клои Кардашијан и Кајли Џенер.

informer.rs/dnevnik.rs

 

Извор:
Дневник
Аутор:
Пошаљите коментар
АПОКАЛИПТИЧНИ СНИМЦИ ИЗ ХОЛИВУДА Да ли је могуће да ГРАД ГЛАМУРА изгледа ОВАКО (ВИДЕО)

Невероватна беда на Булевару славних

holivud

АПОКАЛИПТИЧНИ СНИМЦИ ИЗ ХОЛИВУДА Да ли је могуће да ГРАД ГЛАМУРА изгледа ОВАКО (ВИДЕО)

23.09.2024. 11:18 11:38
(ВИДЕО) БИЗАРНА ЖИВОТНА ПРИЧА НЕКАДА НАЈПОЖЕЉНИЈЕГ ХОЛИВУДСКОГ ЛЕПОТАНА Осрамоћени глумац и потомак нафтног милијардера данас нема ни за бензин

Холивуд га се одрекао због оптужби за канибализам

glumac

(ВИДЕО) БИЗАРНА ЖИВОТНА ПРИЧА НЕКАДА НАЈПОЖЕЉНИЈЕГ ХОЛИВУДСКОГ ЛЕПОТАНА Осрамоћени глумац и потомак нафтног милијардера данас нема ни за бензин

20.09.2024. 22:13 22:19
БЕТМЕН ПОСТАЈЕ ПРВИ СУПЕРХЕРОЈ КОЈИ ДОБИЈА ЗВЕЗДУ НА ХОЛИВУДСКОМ БУЛЕВАРУ СЛАВНИХ Све ће забележити Гинисова књига рекорда
Бетмен

БЕТМЕН ПОСТАЈЕ ПРВИ СУПЕРХЕРОЈ КОЈИ ДОБИЈА ЗВЕЗДУ НА ХОЛИВУДСКОМ БУЛЕВАРУ СЛАВНИХ Све ће забележити Гинисова књига рекорда

17.09.2024. 11:10 11:26
ОДЛАЗАК ХОЛИВУДСКОГ ВЕЛИКАНА Давао је глас Дарту Вејдеру и Муфаси, преминуо у 93. години
1

ОДЛАЗАК ХОЛИВУДСКОГ ВЕЛИКАНА Давао је глас Дарту Вејдеру и Муфаси, преминуо у 93. години

Легендарни глумац Џејмс Ерл Џонс умро је у 93. години.
09.09.2024. 23:18 23:23