Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

CEO HOLIVUD STRAHUJE ZBOG DIDIJEVIH BELIH ŽURKI Evo ko je orgijao sa reperom, izašao ceo spisak

27.09.2024. 09:48 13:42
Piše:
Бијонсе
Foto: Screenshot YouTube/ilustracija

Detalji sa žurki koje je nekada organizovao Paf Dedi izazvali su nezapamćeni šok, a na listi zvanica nalaze se vodeća imena svetskog šou biznisa.

Šuška se da reper poseduje snimke sa bahanalija zbog čega su brojne poznate ličnosti u strahu.

Pi Didi je uhapšen prošle nedelje u Njujorku, tereti se za reketiranje, prostituciju i trgovinu ljudima, odnosno da je seksualno zlostavljao žene i da ih je primoravao da učestvuju na zabavama, uz pretnje, drogiranje i ostale oblike nasilja. Većina tih zlodela dešavala se na žurkama sa svetski poznatim zvanicama.

Detalje bludnih žurki otkriva Tom Leonard, koji za Daily Mail piše da je Didi 2000-ih organizovao jednu od svojih "belih zabava", gde je poručio: "Sve smo vas nahranili, dali smo vam piće, sad je vreme da uživate u životu. Ovo je proslava života. Ovo je prava bela zabava. Deca imaju jedan sat da odu i onda se ovo pretvara u nešto što ćete, kada budete stariji, želeti da posetite".

Bludne žurke organizovao je godinama, nekada je bilo i do 1.000 gostiju, a među slavnim isticali su se Bijonse, Džej Zi, Naomi Kembel, koja se distancirala od Šona Kombsa nakon optužbi, Kanje Vest, Leonardo Dikaprio, Maraja Keri, Sara Džesika Parker i Rasel Brend.

Мараја
Foto: Screenshot YouTube

Postoje fotografije koje su zabeležene na zabavama, koje bi počele u toku dana i trajale do jutra. Slavne zvanice odbijale su da odgovaraju na pitanja o bahanalijama, samo bi se smešili i davali neodređene komentare.

Fotografije sa jedne zabave prikazuju devojke u toplesu kako polivaju šampanjcem muškarca u bazenu, dok su uz repera dve devojke koje nose samo donji deo bikinija i ljube se.

"Mislim da je polovina ljudi tamo bilo gola", rekla je Kloi Kardašijan pre 10 godina. Bliska sa Didijem bila je i Kim Kardašijan i mnogi smatraju da se rijaliti klan proslavio zahvaljujući poznanstvu sa reperom.

Kako piše Dejli Mejl, veliki broj slavnih ličnosti strepi da se ne nađe u centru skandala. U optužbama protiv Didija ne pominju se "bele zabave", već privatne hotelske žurke (frik-ofs) na kojima je reper drogirao svoje žrtve i terao ih na seksualne radnje. On je sve vreme posmatrao i snimao ih.

Nakon skandaloznih dešavanja plaćao je popravke u hotelima i davao novac svima koji su učestvovali na bizarnim žurkama. Bile su to privatne seks-zabave na koje su dolazile i prostitutke, služile su se ogromne količine alkohola, droge, dečja ulja i lubrikanti. Na jednom takvom događaju bila je i njegova bivša devojka Kasi koja ga je prva optužila za seksualno zlostavljanje.

Šon Kombs, odnosno Pi Didi često je snimao one koji su dolazili na zabave kako bi imao dokaze i sprečio sve umešane da se žale, navodi britanski list.

Paf Dedi negira sve optužbe, a ovih dana se komentariše da je i Ašer bio na žurkama bluda i nemorala. On je obrisao sve objave sa Iks mreže, što je mnogima probudilo sumnju.

Pominje se i Džastin Biber kojem je Didi bio neka vrsta mentora. Skandalozni snimci nameću brojna pitanja o tome šta se zapravo krilo iza njihovog odnosa (Biber je u to vreme bio maloletan).

Na listi je i pomenuta Naomi Kembel koja je navodno bila u vezi sa kontroverznim reperom, kao i Dženifer Lopez koja se sa njim zabavljala od 1999. do 2001. Tu je i Ešton Kučer koji je izjavio da se na "Didijevim zabavama događa mnogo toga".

"Imam mnogo toga da kažem, ali ne smem. Dakle, uh... Priče o Didijevoj žurki, to su neka čudna sećanja", rekao je Kučer, piše Pejdž siks.

Gosti Didijevih žurki bili su i Paris Hilton, koja nije želela da komentariše optužbe protiv repera, Niki Hilton, Rita Ora, Tomi Li i Pamela Anderson, Nik Kenon, Hauard Stern, Areta Frenklin i Marta Stjuart.

Na proslavi Didijevog 50. rođendana bili su Džej Zi, Bijonse, Dajana Ros, Snup Dog, Kevin Hart, Kim i Kloi Kardašijan i Kajli Džener.

informer.rs/dnevnik.rs

 

Izvor:
Dnevnik
Autor:
Pošaljite komentar
APOKALIPTIČNI SNIMCI IZ HOLIVUDA Da li je moguće da GRAD GLAMURA izgleda OVAKO (VIDEO)

Neverovatna beda na Bulevaru slavnih

holivud

APOKALIPTIČNI SNIMCI IZ HOLIVUDA Da li je moguće da GRAD GLAMURA izgleda OVAKO (VIDEO)

23.09.2024. 11:18 11:38
(VIDEO) BIZARNA ŽIVOTNA PRIČA NEKADA NAJPOŽELJNIJEG HOLIVUDSKOG LEPOTANA Osramoćeni glumac i potomak naftnog milijardera danas nema ni za benzin

Holivud ga se odrekao zbog optužbi za kanibalizam

glumac

(VIDEO) BIZARNA ŽIVOTNA PRIČA NEKADA NAJPOŽELJNIJEG HOLIVUDSKOG LEPOTANA Osramoćeni glumac i potomak naftnog milijardera danas nema ni za benzin

20.09.2024. 22:13 22:19
BETMEN POSTAJE PRVI SUPERHEROJ KOJI DOBIJA ZVEZDU NA HOLIVUDSKOM BULEVARU SLAVNIH Sve će zabeležiti Ginisova knjiga rekorda
Бетмен

BETMEN POSTAJE PRVI SUPERHEROJ KOJI DOBIJA ZVEZDU NA HOLIVUDSKOM BULEVARU SLAVNIH Sve će zabeležiti Ginisova knjiga rekorda

17.09.2024. 11:10 11:26
ODLAZAK HOLIVUDSKOG VELIKANA Davao je glas Dartu Vejderu i Mufasi, preminuo u 93. godini
1

ODLAZAK HOLIVUDSKOG VELIKANA Davao je glas Dartu Vejderu i Mufasi, preminuo u 93. godini

Legendarni glumac Džejms Erl Džons umro je u 93. godini.
09.09.2024. 23:18 23:23