overcast clouds
23°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(ВИДЕО) "ЈАДНА ЖЕНА" Принц Хари на мети новог скандала, наишао на осуде- Меган све мирно гледала

20.08.2024. 12:48 12:58
Пише:
Извор: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig, File

Меган није забринуо неформални гест њеног супруга, она је била фокусирана на наступ и разговарала је са потпредседницом Франсијом Маркезом, пре него што се руковала са плесачима на крају наступа. Хари се ниједном није окренуо ка својој супрузи

Принц Хари већ два дана је на стубу срама након што је својим неуобичајеним, контроверзним понашањем изазвао негативне реакције краљевских фанова.

Војвода и војвоткиња уживали су у живописном племенском плесу у Националном центру за уметност Делија Запата у Боготи, главном граду Колумбије, првог дана своје четвородневне посете.

Меган (43) је била фокусирана на плес, док је принц Хари (39) њену непажњу искористио да мало "шврља".

Хари је седео између војвоткиње и Сиомаре Валентине Суескун, директорке Националног центра за уметност - Делија Запата Оливела Министарства културе, уметности и образовања, а мало по мало је нашао начин како да се жени коју први пут види интимније приближи.

Деловао је расејано док је гледао иза себе и као да је показивао некоме нешто изван кадра, док су Меган и Сиомара деловале задубљено у шоу, заједно са осталом публиком. Док су њих две непомично седеле, принц Хари је пребацио руку преко директоркине столице. Жена није давала знаке да примећује његово невербално понашање и говор тела, а онда је пришла још једна женска особа која је са Харијем разговала нагнута ка њему, док је он све време држао руке на столици жене до себе. Сиомара није била наслоњена, те није осетила принчеву руку, чему се он, претпоставља се из дате ситуације и надао.

Меган није забринуо неформални гест њеног супруга, она је била фокусирана на наступ и разговарала је са потпредседницом Франсијом Маркезом, пре него што се руковала са плесачима на крају наступа. Хари се ниједном није окренуо ка својој супрузи.

Испод видеа на "Јутјубу" који детаљно обрађује ситуацију, низали су се негативни коментари у којима су жене изразиле колико је ова ситуација заправо непријатна и како то изгледа из женске перспективе.

- Не, он не "само одмара руку". Мушкарци се тако не наслањају на столицу друге жене и не нагињу се уз њих. Ово довољно говори.

- Заправо, оно што сматрам најнеугоднијим (и донекле увредљивим) је то што идиот не само да уласзи у дамин простор, већ је осигурао да, ако она жели да се наслони на своју столицу, као што би већина људи желела, он буде у физичком додиру са њом. Јадна жена зна да не може удобно да седи у својој столици и то, пријатељи моји, није ништа друго до безобразлук. Јадна жена је морала да седи усправно током представе јер је желела да избегне Харијево пипкање и могуће мажење по рамену као што је он урадио са Начом (својим пријатељем, поло спортистом, о чијим додирима и грљењу је "Daily Mail" писао). Ово је злоупотреба њеног простора и одузима јој могућност да удобно седи у СВОЈОЈ столици. Никада нећу заборавити да сам као млада жена била у метроу у Лондону, на путу на посао, а неки момак је ставио руку дуж седишта иза мене када сам села. То је било заиста језиво; Нисам могла да седим и знала сам да је то нека врста игре сексуалне моћи. Заиста разумем ту жену.

Иако су директорка и Хари разговарали у више наврата, као што дужност и околности, али и манири налажу, док је Хари покушавао да је загрли, Сиомара је имала хладан израз лица, чекајући да се све само заврши.

ona.rs

Аутор:
Пошаљите коментар
Сви гледају у ТАНГА САНДАЛЕ МЕГАН МАРКЛ које су направиле прави бум, а када чују ЦЕНУ, заледе се: Због овог ДЕТАЉА имају безобразно име и нема лета да не постану тренд

Сви гледају у ТАНГА САНДАЛЕ МЕГАН МАРКЛ које су направиле прави бум, а када чују ЦЕНУ, заледе се: Због овог ДЕТАЉА имају безобразно име и нема лета да не постану тренд

13.05.2024. 19:05 19:10
"ГОВОРИЛИ СУ ДА ЈЕ ПАРАНОИЧНА А СВЕ ЈЕ БИЛА ИСТИНА" Принц Хари каже да су Принцезу Дајану прислушкивали новинари таблоида Сан

"ГОВОРИЛИ СУ ДА ЈЕ ПАРАНОИЧНА А СВЕ ЈЕ БИЛА ИСТИНА" Принц Хари каже да су Принцезу Дајану прислушкивали новинари таблоида Сан

21.03.2024. 21:46 21:52