broken clouds
18°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Водолије очекује ВЕЛИКИ УСПЕХ, Рибама следи ЗАНИМЉИВ ФЛЕРТ, а ево који знак ће имати знатан ПРИЛИВ НОВЦА

04.08.2024. 11:05 11:53
Пише:
Извор: pixabay.com / dnevnik.rs

Астролошка прогноза Александре Бјељац од 4. до 10. августа.

Ован: Много стабилнија ситуација на пословном плану. Неки ће размишљати о променама које ће вам бити од користи. Доста повољније околности су пред вама, али немојте се осилити и бити бахати. Поштујте рокове и поштујте друге. Искористите бенефите планета и уживајте у љубави. Многи ће планирати проширење породице или зачеће. Ако је било проблема код заузетих припадника знака, ситуација се поправља. Мање напетости ће се јавити, радите на квалитету сна и уопштено на себи.

Бик: Успешна недеља је пред вама. Посао вам неће тешко пасти, али и многи могу да одморе. Завршили сте све што је требало и можете да се посветите својим жељама. Финансија ће бити, али и потрошње, па се трудите да будете умерени. На љубавном сегменту без битних промена. Прихватите дружење са занимљивом особом, ако сте старији припадник знака. Време за љубав је на корак од вас. Уживајте сви у везама и браковима, сад је период склада. Могући проблеми са крвним притиском.

Близанци: Имаћете успеха, али и снажну потребу за променама. Време је да саберете утиске, уживате у плодовима рада и добро размислите шта желите даље. Леп период по питању финансија, нових пројеката и нових сарадњи. Удварања, изјаве љубави, могу вас потпуно опчинити. Неки могу отићи на краћи пут везан за љубавно поље. Заузети, ви имате енергије за обоје. Ипак, саветујем да пустите партнера да и он преузме неку иницијативу и покаже да учествује у одлукама. Опрез од лакших повреда.

Рак: Одличан период за просперитет код старијих женских припадница знака. Мада и остали ће биту задовољни својим радом, а и финансијама. Само је битно да стрпљиво радите и чекате прави тренутак за важне промене. Без битних дешавања на љубавном плану. Лепа комуникација и занимљиво познанство које може прерасти у озбиљну везу временом, може се реализовати крајем недеље. Заузети, мало би више требало да порадите на самопоуздању. Благи опрез на несанице и промене расположења.

Лав: Одлична недеља када ћете издоминирати на пословном сегменту. Биће ситнијег прилива новца, али и издатака. Свакако неће бити већих проблема. Останите доследни својим циљевима и не дајте да други утичу на оно што желите. Плените шармом и харизмом, па ће то бити фатално по супротан пол. Могуће је да вам се неко јави везан за вашу прошлост. Ипак и нова познанства су ту, одаберите добро шта вам сада више одговара, како се не бисте покајали. Благи опрез на кардиоваскуларни систем.

Девица: Најпогоднији период да саберете утиске о свему што се догађало на пословном плану и да одлучите у ком правцу желите да се крећете даље. Имаћете снаге за промене, само добро размислите о свему. Прилива новца ће бити, то нека вас не брине. Задовољство неће изостати. Избаците непотребне бриге. Ваше време долази. Размислите добро кога желите мада то већ знате. Могући су уласци у тајне везе. Заузети, проблеми, ако их и буде, пролазни су. Благи опрез од лакших повреда и инфекција.

Вага: Сјајна недеља да завршите битне ствари. Многи могу очекивати боље финансије и доста изазова када су у питању каријера и сам напредак. И на љубавном сегменту пријатна изненађења. Неко вам покреће емоције, то може бити особа с којом сте већ имали емотивну причу. Овога пута ви диктирајте темпо и одлучите шта желите од тог односа. Лепа недеља за заузете. Сада сте с партнером јасно дефинисали циљеве, само је потребно да обоје предано радите на истим. Добро се осећате.

Шкорпија: Доста повољних дешавања на вашем радном месту. Бићете задовољни својим радом и током дешавања на пословном сегменту.Можете добити повољан глас о некој некретнини, било да се ради о куповини или наследству. Без битних дешавања на пољу љубави, ове седмице код вас. Неки могу ућу у авантуру, али једноставно космос још није припремио пут којим ћете ићи ка правој емоцији. Заузети, могуће је незадовољство, само је потребно да разговарате са партнером. Опрез од лакших повреда.

Стрелац: Размислите добро о новим подухватима, поготово ако је у плану сарадња која је у вези са иностранством. Мањи опрез од несугласица са пословним партнерима. Финансије су код вас стабилне, ако дође до непредвиђених издатака, немојте паничити. На љубавном сегменту предстоји заљубљивање, дружење и право уживање. Заузети, могућа мања неразумевања. Партнер може пролазити кроз тежи период, па се трудите да му будете подршка. Обратите пажњу на очни притисак и проблеме са видом.

Јарац: Размислите о досадашњим резултатима. Свакако ова недеља може бити турбулентна, али не дајте да вас то обесхрабри. Само останите стрпљиви и сталожени, па ћете наћи начин да изађете из изазовних ситуација. Улазак у авантуре је аспектован код млађих припадника знака. Појачане страсти код неких може вас вратити у наручје бивших партнера, што у овом тренутку није баш мудро. Више енергије и ватре је потребно у односу код заузетих. Могућа појава хроничних тегоба.

Водолија: Покрените се, јер је велики успех пред вама. Очекујте подршку људи који су високо позиционирани или који су финансијски добростојећи. Доћи ће до значајних промена и остварићете добре резултате. Суштински, задовољни сте својим радом. Боље финансије. Одлична недеља за лепа познанства. Ако сте у вези или браку узбудљива и позитивна дешавања. Уживајте, јер сте заслужили ову хармонију! Мањи проблеми особама са акутним тегобама. Могуће су и промене расположења.

Рибе: Ове недеље размислите о новим добрим подухватима и свему ономе што вас од августа чека. Доста бенефита је присутно када сте ви у питању. Ако је било блокада, можете да се одахнете, посебно ако се бавите саобраћајем или туризмом и угоститељством. Када је љубав у питању, саветујем да добро погледате око себе. Могућ је занимљив флерт или контакт преко посла. Прихватите  понуду и уживајте у лепим тренуцима. Без већих здравствених тегоба. Више се крећите и будите активнији.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар