Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije očekuje VELIKI USPEH, Ribama sledi ZANIMLJIV FLERT, a evo koji znak će imati znatan PRILIV NOVCA

04.08.2024. 11:05 11:53
Piše:
Izvor: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 4. do 10. avgusta.

Ovan: Mnogo stabilnija situacija na poslovnom planu. Neki će razmišljati o promenama koje će vam biti od koristi. Dosta povoljnije okolnosti su pred vama, ali nemojte se osiliti i biti bahati. Poštujte rokove i poštujte druge. Iskoristite benefite planeta i uživajte u ljubavi. Mnogi će planirati proširenje porodice ili začeće. Ako je bilo problema kod zauzetih pripadnika znaka, situacija se popravlja. Manje napetosti će se javiti, radite na kvalitetu sna i uopšteno na sebi.

Bik: Uspešna nedelja je pred vama. Posao vam neće teško pasti, ali i mnogi mogu da odmore. Završili ste sve što je trebalo i možete da se posvetite svojim željama. Finansija će biti, ali i potrošnje, pa se trudite da budete umereni. Na ljubavnom segmentu bez bitnih promena. Prihvatite druženje sa zanimljivom osobom, ako ste stariji pripadnik znaka. Vreme za ljubav je na korak od vas. Uživajte svi u vezama i brakovima, sad je period sklada. Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Blizanci: Imaćete uspeha, ali i snažnu potrebu za promenama. Vreme je da saberete utiske, uživate u plodovima rada i dobro razmislite šta želite dalje. Lep period po pitanju finansija, novih projekata i novih saradnji. Udvaranja, izjave ljubavi, mogu vas potpuno opčiniti. Neki mogu otići na kraći put vezan za ljubavno polje. Zauzeti, vi imate energije za oboje. Ipak, savetujem da pustite partnera da i on preuzme neku inicijativu i pokaže da učestvuje u odlukama. Oprez od lakših povreda.

Rak: Odličan period za prosperitet kod starijih ženskih pripadnica znaka. Mada i ostali će bitu zadovoljni svojim radom, a i finansijama. Samo je bitno da strpljivo radite i čekate pravi trenutak za važne promene. Bez bitnih dešavanja na ljubavnom planu. Lepa komunikacija i zanimljivo poznanstvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu vremenom, može se realizovati krajem nedelje. Zauzeti, malo bi više trebalo da poradite na samopouzdanju. Blagi oprez na nesanice i promene raspoloženja.

Lav: Odlična nedelja kada ćete izdominirati na poslovnom segmentu. Biće sitnijeg priliva novca, ali i izdataka. Svakako neće biti većih problema. Ostanite dosledni svojim ciljevima i ne dajte da drugi utiču na ono što želite. Plenite šarmom i harizmom, pa će to biti fatalno po suprotan pol. Moguće je da vam se neko javi vezan za vašu prošlost. Ipak i nova poznanstva su tu, odaberite dobro šta vam sada više odgovara, kako se ne biste pokajali. Blagi oprez na kardiovaskularni sistem.

Devica: Najpogodniji period da saberete utiske o svemu što se događalo na poslovnom planu i da odlučite u kom pravcu želite da se krećete dalje. Imaćete snage za promene, samo dobro razmislite o svemu. Priliva novca će biti, to neka vas ne brine. Zadovoljstvo neće izostati. Izbacite nepotrebne brige. Vaše vreme dolazi. Razmislite dobro koga želite mada to već znate. Mogući su ulasci u tajne veze. Zauzeti, problemi, ako ih i bude, prolazni su. Blagi oprez od lakših povreda i infekcija.

Vaga: Sjajna nedelja da završite bitne stvari. Mnogi mogu očekivati bolje finansije i dosta izazova kada su u pitanju karijera i sam napredak. I na ljubavnom segmentu prijatna iznenađenja. Neko vam pokreće emocije, to može biti osoba s kojom ste već imali emotivnu priču. Ovoga puta vi diktirajte tempo i odlučite šta želite od tog odnosa. Lepa nedelja za zauzete. Sada ste s partnerom jasno definisali ciljeve, samo je potrebno da oboje predano radite na istim. Dobro se osećate.

Škorpija: Dosta povoljnih dešavanja na vašem radnom mestu. Bićete zadovoljni svojim radom i tokom dešavanja na poslovnom segmentu.Možete dobiti povoljan glas o nekoj nekretnini, bilo da se radi o kupovini ili nasledstvu. Bez bitnih dešavanja na polju ljubavi, ove sedmice kod vas. Neki mogu uću u avanturu, ali jednostavno kosmos još nije pripremio put kojim ćete ići ka pravoj emociji. Zauzeti, moguće je nezadovoljstvo, samo je potrebno da razgovarate sa partnerom. Oprez od lakših povreda.

Strelac: Razmislite dobro o novim poduhvatima, pogotovo ako je u planu saradnja koja je u vezi sa inostranstvom. Manji oprez od nesuglasica sa poslovnim partnerima. Finansije su kod vas stabilne, ako dođe do nepredviđenih izdataka, nemojte paničiti. Na ljubavnom segmentu predstoji zaljubljivanje, druženje i pravo uživanje. Zauzeti, moguća manja nerazumevanja. Partner može prolaziti kroz teži period, pa se trudite da mu budete podrška. Obratite pažnju na očni pritisak i probleme sa vidom.

Jarac: Razmislite o dosadašnjim rezultatima. Svakako ova nedelja može biti turbulentna, ali ne dajte da vas to obeshrabri. Samo ostanite strpljivi i staloženi, pa ćete naći način da izađete iz izazovnih situacija. Ulazak u avanture je aspektovan kod mlađih pripadnika znaka. Pojačane strasti kod nekih može vas vratiti u naručje bivših partnera, što u ovom trenutku nije baš mudro. Više energije i vatre je potrebno u odnosu kod zauzetih. Moguća pojava hroničnih tegoba.

Vodolija: Pokrenite se, jer je veliki uspeh pred vama. Očekujte podršku ljudi koji su visoko pozicionirani ili koji su finansijski dobrostojeći. Doći će do značajnih promena i ostvarićete dobre rezultate. Suštinski, zadovoljni ste svojim radom. Bolje finansije. Odlična nedelja za lepa poznanstva. Ako ste u vezi ili braku uzbudljiva i pozitivna dešavanja. Uživajte, jer ste zaslužili ovu harmoniju! Manji problemi osobama sa akutnim tegobama. Moguće su i promene raspoloženja.

Ribe: Ove nedelje razmislite o novim dobrim poduhvatima i svemu onome što vas od avgusta čeka. Dosta benefita je prisutno kada ste vi u pitanju. Ako je bilo blokada, možete da se odahnete, posebno ako se bavite saobraćajem ili turizmom i ugostiteljstvom. Kada je ljubav u pitanju, savetujem da dobro pogledate oko sebe. Moguć je zanimljiv flert ili kontakt preko posla. Prihvatite  ponudu i uživajte u lepim trenucima. Bez većih zdravstvenih tegoba. Više se krećite i budite aktivniji.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar