broken clouds
23°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ШТА "КАЖЕ" НАТАЛНА КАРТА БУДУЋЕГ ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ? Његов мото је “ред, рад и дисциплина" и најбољи је у КРИЗНИМ СИТУАЦИЈАМА Ево шта астролози САВЕТУЈУ ВУЧЕВИЋУ, на чега да ОБРАТИ ПАЖЊУ (ФОТО)

17.04.2024. 22:02 22:08
Пише:
Извор: Printscreen/Instagram@milosvucevic

Србија је добила мандатара, односно, будућег премијера који је пре свега верујући човек, али и оптимиста који има јасну визију светлије будућности, каже за астролог Велимир Ремић гледајући астролошке податке Милоша Вучевића.

Како наводи за Курир, Вучевић је рођен у знаку ватреног Стрелца којим у астрологији влада планета велике среће - Јупитер.

Господин Вучевић у свом личном хороскопу има стелијум планета у Стрелцу, што нам јасно указује да је високо образован али и спреман да цео живот учи и проширује видике. Нашој земљи је потребан премијер са ватреним елементом, јер је реч о амбициозном и вредном човеку који ће се најбоље сналазити у кризним ситуацијама и није случајно што га је председник Александар Вучић баш у овим изазовним данима за Србију предложио за мандатара, наводи Ремић за Курир.

Оно што је посебно изражено у његовој наталној карти, каже, је положај планете Марс која се налази у воденом и фиксном знаку Шкорпије, те би за нашу земљу било одлично да поред премијерске функције буде задужен и за координацију служби безбедности.

Милош Вучевић је неустрашив, а то ће посебно бити видљиво у временима која су пред нама када буду расле тензије на простору наше окупиране јужне српске покрајине. Радује ме и то што будући премијер у свом космограму има велики водени тригон Месеца и Јупитера. У астролошкој симболици Месец представља народ, а Јупитер срећу. Вучевић ће бити омиљен код Срба јер ће храбро деловати и показати свим непријатељима да Србија има правог домаћина на челу Владе, истиче Ремић.

Додаје и да је Вучевић личност која није склона попуштању пред страним притисцима и родољубиво ће бранити интересе своје земље.

 

У тренутку када је рођен на небу је планета Сатурн била у знаку воденог Рака и то у великом тригону, позитивном аспекту са његовим наталним Јупитером у Рибама и Месецом у Шкорпији. Реч је о човеку који изузетно поштује српску традицију и славне претке. За време његовог мандата српски народ ће још више оживети културу сећања на све оне који су положили своје животе да бисмо ми данас живели слободно. С обзиром да је пун идеја, сигурно ће на дневни ред ставити и оне у вези са још већим повезивањем са Србима изван матице те му предлажем да Србија коначно омогући свим Србима, пре свега из Републике Српске аутоматско добијање држављанства и пасоша што би представљало историјску одлуку која би веома усрећила наше сународнике који живе у региону, наводи Ремић.

Гледајући актуелну планетарну ситуацију на небу, види, каже, да је транзитни Сатурн у знаку Риба у ком ће остати током 2024. али и 2025. године, што представља изазован аспект према свим Стрелчевима па и према нашем премијеру ком саветујем да поради на јачању имунитета али и да редовније спава како би енергетски могао да поднесе све напоре са којима ће се суочавати на новој функцији.

Од превелике важности за њега је да обилази наше највеће светиње али и да се причешћује у време свих црквених постова како би био заштићен од свих нездравости и искушења, каже Ремић.

Напомиње и да је нумеролошки код Милоша Вучевића 437.

Биоритамска четворка нам открива да је ово човек који живи под мотом “ред, рад и дисциплина”, као и да ће бити веома строг према сарадницима којима ће бити надређен. Генерацијска тројка је симбол настојања да сви око њега буду срећни и радосни, док лични број седам даје генијалан ум али оригиналне идеје те спретност у свим подухватима. Господин Вучевић је визионар који ће Србију повести ка још већем прогресу и теснијој вези са осталим српским земљама - констатује Ремић.

Дневник/Курир

Аутор:
Пошаљите коментар
ВУЧЕВИЋ И МОЈСИЛОВИЋ ОБИШЛИ СНАГЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПЕШТЕРУ У петак ће "Вихор 2024" први пут приказани многе системе

ВУЧЕВИЋ И МОЈСИЛОВИЋ ОБИШЛИ СНАГЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПЕШТЕРУ У петак ће "Вихор 2024" први пут приказани многе системе

17.04.2024. 16:58 17:17