broken clouds
18°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НАЈБОЉА СМЕСА ЗА ПОХОВАЊЕ, ТАЈНА је у овој НАМИРНИЦИ Само на овај начин ће месо бити СОЧНО

13.02.2024. 14:28 20:16
Пише:
Извор: Pixabay, ilustracija

Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава

Поховано месо воли већина људи, јер је специфичног укуса. Међутим, некада се због брашна и презли направи велики неред, а и смеса за поховање не испадне увек онако како сте желели. Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава.

Делимо са вама један рецепт за савршену смесу за поховање, а тајна је у - пиву!

Састојци:

3 јаја

5 кашика брашна

1 кашика презли

1/2 кашичице соли

200 мл пива

Припрема:

Јаја умутите, па у њих додајте брашно, со, презле и пиво. Месо уваљајте у ову смесу, па га пеците на уобичајен начин.

Дневник/Најжена

Аутор:
Пошаљите коментар