НАЈБОЉА СМЕСА ЗА ПОХОВАЊЕ, ТАЈНА је у овој НАМИРНИЦИ Само на овај начин ће месо бити СОЧНО
13.02.2024.
14:28
20:16
Коментари (0)
Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава
Поховано месо воли већина људи, јер је специфичног укуса. Међутим, некада се због брашна и презли направи велики неред, а и смеса за поховање не испадне увек онако како сте желели. Смеса за поховање треба да буде таква да месо остане унутра сочно, а да корица буде хрскава.
Делимо са вама један рецепт за савршену смесу за поховање, а тајна је у - пиву!
Састојци:
3 јаја
5 кашика брашна
1 кашика презли
1/2 кашичице соли
200 мл пива
Припрема:
Јаја умутите, па у њих додајте брашно, со, презле и пиво. Месо уваљајте у ову смесу, па га пеците на уобичајен начин.
Дневник/Најжена